3 entry daha
  • yazık. gencecik bir kadın. umarım ölmez ama ölmese bile geri kalan yaşamında çok büyük sıkıntı çekecek. fiziksel olarak çekmemesini umarım ama fiziksel olarak çekmese bile bu saldırının yaratacağı travma öyle birkaç ayda geçecek gibi değil kesinlikle.

    ordu diğer karadeniz şehirleri arasında yobazlığın kol gezmediği bir yer ama ne olursa olsun anadolu. bir yazarın değindiği ihtimal hemen akılda beliren. platonik olarak aşık olan, hatta bununla kalmayıp had safhada kıskançlık yapan ve belki daha önce yolunu kestiği, aşkına karşılık alamadığı bu gencecik kıza defalarca bıçak saplayacak kadar psikopat biri canlanıyor zihinde.

    ne olursa olsun bu kişinin hayatı artık eskisi gibi olmayacak. bıçaklayan ve bir hayatı karartan kişi ise yakalandığında bir hayatla kıyaslanamayacak kadar kısa bir süre cezaevinde kalıp çıkacak. terapi görmüş olarak değil, cezaevi koşullarında iyice bozulmuş ve çürümüş olarak. yeniden topluma karışacak.

    sistem, bu pislikleri üretiyor olmasının yanında, sözüm ona çözümmüş gibi lanse ettiği cezaevlerinde durumu daha da içinden çıkılmaz hale getiriyor. ne söylense az.
792 entry daha
hesabın var mı? giriş yap