• reklamında winsa'ya benzer bir jingle eşliğinde kafa ütülemektedir..
  • acikinovasyon.com üzerinden inovasyon talebinde bulunmuşlar.
    "yeni bir markayı nasıl farklılaştırabilirsiniz" diye soruyorlar.
  • saçma bir reklama sahip mobilya markası. reklam şöyleki canım boğaza sırtını dönüp oturmuş bir çift var ve simit yiyorlar daha fazla anlatmama gerek yok buraya kadar yeterince saçma zaten. ****
  • köşe takımından üçüncü ayda otururken gırç sesi gelmeye başlıyor. ucuz bişi olsa anlıcam.
  • yataş'ın mobilya firmasıdır. reklamını bilmem ama katalogları başarılıdır. fiyatları da öyle uçuk kaçık değildir.
  • 1,5 ay oldu daha parasını verdiğim mobilyalarımı alamadığım mobilya firması.
    hayır en az 4 kere çağrı merkezini aradım. şikayet ettim. geri dönüş dahi yapmıyorlar. napmak lazım bilemedim paranın da yarıdan çoğunu peşinen ödemiştim...

    edit : enza mobilyayı bastım. 5 gün sözü aldım. 5 gün içerisinde de getirmezlerse muhtemelen siparişimi iptal edeceğim.
    edit 2: söz verdikleri günde teslim edemediler. yasal bir hakkım doğuyorsa yardımcı olunuz..
  • 2 ay akabinde mobilyalarımı teslim edebilen firma. zaten o kadar geç gelmesinin sebebi de üretim hatası olduğundan ve tüm türkiye den benim de sipariş verdiğim ürünün toplatılmasındanmış. lakin 7500 tl ye alınan mobilyaların hepsinde üretim ve montaj hataları çıktı teslimat sonrasında. bilsem mahalledeki mobilyacı abiye 2000 tl sıkıştırır dilediğim kumaşla bişeler yaptırırdım. sonuçta bu parayı birazcık da hizmete ve kaliteye verdiğinizi düşünüyorsunuz. şimdi geri gelip teslim almalarını ve düzeltip geri getirmelerini beklemeye başladık. bakalım ne zaman gelecekler? merak edenler için yamuk yumuk berjerler , alttan vidaları görünen ikili koltuklar ve ayakları yere değmeyen sandalyelerden bir tutam:

    https://imageshack.us/i/p49eij6sj
    https://imageshack.us/i/p90fpilpj
    https://imageshack.us/i/eyay88bvj

    (bkz: imageshack'in yaptığı büyük ayıp)

    telefonda ürünlerin hepsini geri iade etmek ve paramı geri almak istediğimi söylediğimde mümkün olmadığını söylediler. avukatıma talimat verip teslimatını sağlamaya çalışacağım. hayatımda böyle rezil bir alışveriş yapmadım. gerçekten....
  • satarken 3 hafta içinde teslim edildiğini söyledikleri ürünü 5. hafta içinde hala teslim edemeyen firmadır.

    resmen tok satıcıdır.
  • "kurumsal" sıfatını sonuna kadar hak eden, müşteri memnuniyetini ne kadar önemsediğini alışverişinizin her aşamasında hissettiren güzelim firma.
    1) mağazalarındaki satış temsilcileri güleryüzlü ve öncelikleri "zorla satış yapmak" değil. aksine, beklentilerinize/ihtiyaçlarınıza en uygun ürünü seçmenize yardımcı olmaya çalışıyorlar.
    2) ürünler, satın alırken belirttiğiniz teslim tarihinden önce hazırlanıyor. teslimatta hiçbir gecikme yok.
    3) teslimat ve montaj ekibi çok dakik ve en az satış temsilcileri kadar güler yüzlü/ kibar. işlerinde çok profesyonel ve çok seri çalışıyorlar.
    4) eve gelen tüm ürünler sorunsuz ve hiçbir defo yok. (bunu olumlu bir özellik gibi belirtmek, kulağa saçma gelse de türkiye koşullarında en önemli özellik bence bu)
    5) internet sitesi, bilgi edinme açısından yeterince kullanışlı. (ancak bazı fotoğraflarda filtre kullanıldığı için mobilyalar gerçek hallerinden daha farklı görünüyor. mağazayı gezerek karar vermekte fayda var. zira orjinalleri fotoğraflardan çok daha güzel)
    6) internet sitesinde doldurduğunuz memnuniyet anketi bile müşteri memnuniyetini önemsediklerini, eğer bir sorun varsa çözme niyetinde olduklarını gösteriyor.

    sözün özü, bütün mobilyalarını enza'dan almış biri olarak -ankara hasköy yataş bedding şubesine özel teşekkürle- kesinlikle tavsiye edeceğim firma.
  • internet sitesi için:

    http://www.enzahome.com.tr/
hesabın var mı? giriş yap