• (bkz: çalamadılar)
  • yakında olası bir erken seçim öncesinde oy kaybederiz korkusuyla bay recep tayyip erdoğan adını ağızlarına bile almaktan kaçınacak kimilerinin tespiti.

    çok yakında göreceksiniz bu seçim hezimet'inin faturası bay erdoğan'a çıkarılacak. bir başbakan varken onu hiçe saydı, akp'yi çift başlı ve zayıf gösterdi diyecekler ( bay arınç söyledi bile bunu şimdi daha çok kişi dillendirecek . )

    ve çok yakında akp 'li yetkiliilerin ve akp'lilerin ağzından çok daha seyrek duyacağız erdoğan adını.

    o da cumhurbaşkanı olduktan sonra unutulan , temsili olarak duran nice lider'den biri olacak.

    hoş kendisine de bundan daha ağır bir ceza olamaz.
  • erdoğanın diktatör "olamadığı" gerçeği olarak değiştirilmesi gereken başlık
  • akp propogandası yapmaktan helak olmuş devletin televizyon kanallarından, resmi plakayla akp bildirgesi dağıtan araçlara, büyük şehirlerde rakip partiler miting yaparken toplu taşımayı durduran belediyelere, resmi plakaları araçlarla oy pusulası taşırken yakalanmasına rağmen örtbas edilen bir takım kurumlara kadar devletin tüm birimleri alenen akp için çalışırken, rte hakkında yazı yazanlara ihtarlar gelirken, bir çok yazar gazetesinden, kanalından yaka paça atılırken, muhalif sanatçılar tehditlerle sindirilip haklarında hapis cezaları çıkarılırken, türkiye basın özgürlüğünde 10 yılda 56 sıra gerileyip gambia, libya gibi ülkelerle aynı sıralara gelmiş, brundi, myanmar, malezya gibi ülkelerin altına düşmüş rezil kepaze olmuşken ortaya çıkan gerçektir.

    hakkaten ya ne diktatörü? mallık parayla değil tabi...
  • (bkz: yav he he)

    seçimlerde türlü türlü usulsüzlükleri engellemek için halkın seferber olması, cumhurbaşkanının anayasayı çiğneyip devletin imkanlarıyla meydanlarda oy istemesi de bizim fantazi dünyamızın ürünleriydi zaten.
  • akp ye oy vermeyen şehirlere tanklarla girip evleri bombalatmadığı için inanabileceğimiz gerçek. bazı yerlerde bombalar patlatılıp bir partinin 7 gönüllüsü ölmüş 500 civarında vatandaş yaralanmış olsa da diktatörlükten bahsetmek için henüz erkendir.
  • beleşe çalışan aktrollerin gözyaşları.
    çalabildikleri oylar sayesinde zaten %40ları zar zor geçtiler.millet uyandı seçimden önce.hiçbir seçimde olmadığı kadar sandıklara sahip çıkıldı en azından büyük kentlerde.eskisi gibi olsa çok rahat %45 lere kadar manüpüle edebilirlerdi ama artık öyle bir dünya yok geçmiş olsun.

    erdoğanın bu yaştan sonra hiçbir düşüncesi ve huyu değişmez.zaten bir ayağı çukurda , gider ayak ne kadar yapmak istediği şey varsa son bir gayretle uygulamak istiyecektir.
hesabın var mı? giriş yap