• üc gün sonra kuyruguna basilmis kedi misali viyaklamasi olasidir.

    (bkz: nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok)
    (bkz: nice elbiseler gördüm içinde insan yok)
  • havada kalan tanım.

    güzellikten kasıt nedir bi' kere, önce bunu çözelim. ne güzelliği? fizik güzelliği mi, cüzdan güzelliği mi, ruh güzelliği (ahahaha) mi? kategori var oğlu var yani. güzelliğe bakmasın da, olumsuzluklarına mı baksın? güzellik? "bana oradan 2 kilo güzellik sarıver" gibi bi' şey mi bu güzellik? "kafam güzel bu akşam" gibi mi ya da?

    erkekler, kadında sadece fiziksel özelliklere bakar zannedenler ağır yanılıyor söyleyeyim. bi' erkek, birçok kadının fiziğini beğenebilir; fakat asıl etkilendiği kadın, iç-dış güzellik kombini iyi ayarlanmış olanıdır. güzel olması da bi' etken, lakin hali, tavrı ve en önemlisi karakteri belirler, erkeğin "bakması" için.
  • "sadece guzellik olmaz, satrancta beni zorlayabilen kadinin zictigi boka bile bakarim." dedirten eksik soylem.

    zoge: zamanin otesine gidebilecek siddette ne diyor bu entry, meraktan geberdim.
  • her genelleme gibi yanlıştır. ilk kez tanıştığı bir kadında sadece güzelliğe bakıyorsa o insanda sorun da vardır.
  • cinsiyet ayrımı ayrımı yapmadan herkes için geçerli önermedir. gönül her zaman güzeli ister, ama güzel midir ? göze gelen, gönlün istediği midir ? bilinmez.
  • görüşüme ve gözlemlerime göre yanlış durum. evet, erkekler için ilk etapta dış görünüş çok önemlidir, fakat insanın kişiliği/huyu artık ne derseniz bir süre sonra daha önemli hale gelir, asıl güzelliğin orada olduğunu anlarsınız.

    tabi bu karşınızdakine hangi gözle baktığınıza göre değişir. yanınızda gezdirmek, arkadaşlarınıza hava atmak için ilk dış güzelliğe bakarsınız. kendinize hayat arkadaşı arıyorsanız durum tam tersi.
  • kanaatimce erkekler sadece güzelliğe bakmaz ama ilk önce güzelliğe bakar.
    çünkü her konuda görsellik önemlidir. aynı durum kadınlar açısından bakılınca da aynıdır. görsel anlamda beğenmediğin/çekici bulmadığın birinle beraber olmak istemezsin. yani durum benim açımdan böyle. dediğim gibi bu ilk aşamadır.

    sonra güzellikten ziyade huyların anlaşması, paylaşımların ortak payda da buluşması unsurları vardır. kaldı ki kafalar anlaşamadıktan sonra karşındaki insan dünya güzeli olsa ne.
    ama bu aşamaya gelinebilmesi içinde, gönül ilk önce güzellik arar.

    güzellikte kişiden kişiye değişir tabi o başka bir şey.
  • erkekleri pek tanımayan bir kadın düşüncesi olabilir ancak. yada en iyi ihtimalle tecrübesiz erkekler üzerinden kısmi bir gözlem yapılmış ve bu kanıya varılmış olabilir. her durumda geçerliliği olduğu söylenemez.

    kadınların güzellikten çok daha üstün etki imkanları vardır erkek üzerinde, zaten bunun farkına vardıklarında daha bir "kadın" oluyorlar.
  • kadının zeki olduğunu anlayana kadar geçerlidir.
hesabın var mı? giriş yap