• vatan'ın web sitesinde yer alan, esrarını çözemediğim bir fotoğraf galerisi.

    orijinali "facebook'daki utandıran plaj fotoğrafları". yani heyecandan onu bile yazamamış adamlar. bildiğin bikinili, bazıları üstsüz, her plajda bolca görülebilecek güneşlenen kadın fotoğrafları var. hepsi de hallerinden memnun gözüküyor. hatta çoğunun fotoğraflarının çekildiğinden haberi bile yok gibi. haliyle bişeyden utanmadıkları belli. peki o halde utanan kim? fotoğrafların facebook'tan alındığına dair hiçbir belirti yok. zaten facebook'a konulacak fotoğraflar da değiller. bazılarının köşesinde alakasız web sitelerinin adresleri yazıyor. peki o halde facebook nereden çıktı? diyelim ki bu fotoğraflar gerçekten de facebook'tan alındı. insanların habersiz çekilmiş özel fotoğraflarını yüzlerini gizlemeden günde onbinlerce kişinin girdiği bir sitede sergileyip zaten eli sikinde bekleyen kitleye malzeme yapmak hukuka aykırı değil mi? diyelim ki değil. haber sitesinde bu fotoğrafların işi ne? aynı şeyi anana bacına yapsalar hoşuna gider mi? benim babam neden pasta yapmayı bilmiyor?

    http://fotogaleri.gazetevatan.com/…ar/26338/7/guzel
  • vatan'ın hit toplamak için sitesine koyduğu müstehcen resimleri "kişisel hatun arşivim bir teşekkürü çok görmeyin" başlığı ile veremeyeceği için kullandığı başlık.
  • kimi utandırdığını tam olarak anlayamadığım fotograflar
  • amına kodumun bes para etmez adamları, pond5.com dan çal, yalan haber baslıgı yaz, ee? -gazeteciyim.

    boş, rezil, dipte yaşayan insanlar..
  • çimleri bize plaj diye yutturmaya çalışan, üstelik yanılmıyorsam hiç bir fotoğrafın türkiye kıyılarında olmadığı dolayısı ile de bizi ilgilendirmeyen, türkiye kıyıların da bile olsa vatan gazetesi muhabirini ve diğer şahısları ilgilendirmeyen tamamen mastürbasyona teşvik amaçlı bir haber. ne yapacaklardı plaj kenarında eldiven, atkı, bere, mont ile mi takılacaklardı.

    edit: orada olamadığım için utandığım fotoğraflardır. ben 45 derece sıcakta şantiyede işçilere laf anlatmak ile uğraşırken böyle görüntülere nail olamadığım için utanıyorum.
  • sivazlaya sivazlaya inceledigim fotograflar.. aniden annem odaya dalinca hakkaten baya bir utandirdi.. halbuse haber yapicaz diye kendini warez sitesine cevirenler utansin bence.
  • interaktif gazetecilik örneği. o haberi yazan ya da derleyen insan evladı bütün pazartesi mesaisini pond5 deki plajdaki üstsüz kadınları arayarak geçirmiş olmalı ki böyle saçma bir başlık yapılmış.

    kime ne fayda bilinmez ama bu kadar da olmaz anasını satıyım. bu ne lan haber diye verdikleriniz.
  • bir "haber" sitesinden çıkan ama "haber" ile uzaktan yakından alakası olmayan fotoğraf galerisi. hani zorluyorum kendimi oradaki kişiler ünlü olsa plaj fotoğrafları hmm, paparazi, magazin der bir yerden yırtarsın ama bu haliyle kesinlikle mantıklı bir açıklaması yok ve kalıbımı basarım sözü edilen gazete ve/veya site yöneticilerinden hiç biri buna mantıklı bir açıklama uyduramaz.
  • adeta bir aslan, avına sinsice bakan, hırçın, asi ve bir o kadarda 'hadi gülüm sende!' bakışı...

    http://fotogaleri.gazetevatan.com/…ar/26338/9/guzel
hesabın var mı? giriş yap