• financial times'tan richard milne'in haberine gore finlandiya milletvekili mikko kärnä türkler'den kebap yemeyelim cağrısında bulunmuş. kürtlerin yaptigi kebabi yiyebiliriz diye eklemiş:

    https://twitter.com/…?t=ong4k7eciz7n0xtgzbqnwa&s=19
  • eveeet sonunda 500 sene konusacaklari bir gündemleri oldu.

    edit: madem dikkat çektik, o zaman biz de bir araya gelip saunaları boykot ediyoruz. ve diyoruz ki, kahrolsun fin hamamı, yaşasın yerli ve milli atamızdan yadigar göbektaşlı tellaklı türk hamamı!
  • taşak geçmiş gibi geldi bana, "tavrınız işte bu kadar aptalca" manasında, ama yine de sen bilirsin.. medeniyet başka şey azizim..

    edit: bu başlık altındaki "skerim seni iskandinav davarı" modundaki sığırların bolluğu, bu ülkenin neden sittin sene ab'ye giremeyeceğinin (ya da siktiret ab'yi, girmen gerekmiyor); bir japonya, bir kanada, hatta bir güney kore olamayacağının ispatı.. düşün ki bunlar, mürekkep yalamış kısmı ülkenin.. lan davar, adam "hatta türk arabalarını da almayalım" diye eklemiş oraya, kör müsün? senin araban mı var ihraç ettiğin? kendinle dalga geçildiğini anlamayacak kadar mal mısın?.. bu gidişle isveç de, norveç de, finlandiya da girer nato'ya, ama sen hep 3'ün birini alırsın..
  • e biz portakal bicaklayinca gomduk insanlari. haksizlik etmisiz kendi comarimiza.
  • muhtemelen rus jirinovski tarzında bir vekildir. ama yine de yazalım.
    yarrak ye sayın vekil.
  • (bkz: nordik çomar)

    şimdi ikea düşünsün.
  • ya bi siktirin gidin amk. amerika'yı protesto etmek için kola döken çomarlardan farkınız yok. sözde medeniyet görmüş gelişmiş ülke olacaklar.

    çıkarlarına ters düşen bir şey oldu mu nasıl çomarlaştılar. ayrıca türk halkının kürtlerle hiçbir problemi yoktur. kürtler ayrı teröristler ayrı.
  • oralarda yasasaydim;

    "peki anne tarafi kars, baba tarafi tekirdagli olan bir turk vatandasi kebapci cikarsa karsimiza, ne yapacagiz fin vatandasi olarak?"

    diye sormak isterdim, sayin fin comari vekile...
  • portakal bıçaklayan kola alıp sokağa döken vatandaşımdan özür diliyorum.

    bizim götümüzde ayı bağırıyor yüzyıllardır savaşıyoruz 100 sene öncesi halkının okuma yazma oranı %10 bile değilken bu tepkiyi vermek normal.

    ama eğitim sistemi dünyanın en iyisi olan dünyanın kıskandığı bir baltık ülkesi için bu tepkiyi vermek hiç de normal değil.

    ekleme: bu eleman kahvedeki dayı bile değil parlemento üyesi bildiğin vekil yani ahahahaha.
  • bizim iktidar ne zaman köseye sikissa, illa bir yerlerden bir magduriyet yaratacak yardim geliyor..
    sanki bilerek yapiyorlar..
    yani sonucta türkiye'nin iyi olmasini istemeyen herkes, bu iktidarin kalmasini ister..o hesap..
hesabın var mı? giriş yap