• akp'yi savunduğumdan değil ama, akpli birinin haberi olsa vahşi bir linç başlayacakken, chpli olunca sallanmayan başlık. çifte standart dedin mi anasını ağlatıyorsunuz maşallah.

    bu hanım, tomaların altında ezilmek isteyen ablaydı değil mi? ondan sonra vay efendim, sine-i millet, vay efendim herkea için chp. akp'den ne farkı var şimdi?

    debe editi; (bkz: şeyda öğretmen gata'da tedaviye alınsın)
  • bütün bürokrasi akp'nin elinde. sızdırsınlar belge, rezil olsun eğer yolsuzluk varsa.
  • melih gokcek in ilgili kisi hakkinda "dinime kufreden musluman olsa" dedirten aciklamalari vardir.burada

    yahu bize ne kadinin evinden.milletvekili olanin mali mulku olmamasi mi lazim.nasil bir algidir bu?
  • mantıklı bir açıklaması olduğunu düşünmüyorum. 5 milyon dolar, yani 13 milyon tl nedir? bir diş hekiminin bu parayı kazanması için yemeden içmeden yıllarca çalışması lazım. bana hiç "bir dişi 1000tl'ye yapıyorlar. alır tabi"lerle gelmeyin. günde kaç tane yapıyor lan? 10 tane mi? yine de yemese içmese 5 yıl demek. böyle bir iş, böyle bir kariyer yok ortada.
    kadıköy'ün eskisi bir, bunlar iki. sol parti ayağına götürmedikleri yok. konu para olunca akp chp farketmiyor.
  • ben cidden anlamıyorum, isyan etmekten de sıkıldım.

    bu üye yapma oyunlarını çok iyi biliyorum, en ufağından en büyüğüne her dernek-parti-kurumda olan şeyler. çalışmış, bu ablamız daha çok üye yapmış, milletvekilliğini kapmış. afferim, tebrik ederim, burada her yerde olan kadar sıkıntı var.

    ama üç rezidans nedir allah aşkına? nerene monte edeceksin o üç rezidansı? hiç mi düşünmüyorsun "bu benim partimi zor duruma sokar" diye? paran varsa da, yiyorsan da, git koy bir isviçre bankasına, milletvekilliğin bitince gözler senin üstünde değilken dünyanın neresinde yersen ye.

    bu kadar mı gözünüz dönüyor? bu kadar mı açsınız? bir 5 yılcık sabrınız da mı yok? nasıl insanlarsınız siz?

    allah kahretsin
  • hala utanıp sıkılmadan bunu savunabilen insanlar var...

    neyin nasıl olduğunu herkes biliyor... yıllarca çalışıp didinen ve mesleği de oldukça iyi olan babam, o bahsedilen evlerin anca bi odasını alabilir... benim gerçeğim bu!
  • bu chp iktidarda olsa acaba neler alırdı diye düşündürecek haber
  • aileden gelen bir zenginliği olamaz zaten amk. ataşehir'den ev alan herkes soyguncu.
  • yandaş medyanın gökçek sponsorlu bir şekilde ilk taşı attığı, arkasından da sözcü'nün yozdil gibi dinozor sevdalılarının omuz verip ilgezdi nezdinde chp'yi karalama kampanyasına çevirdikleri bir malzeme. (bkz: #52747869)

    hani solcudur diye zengin olmaması gerektiğini iddia eden hepsi köşeyi dönen bu yandaş zihniyet, dindarlara neden yolsuzluğu ve hırsızlığı mubah gördüklerinin de açıklamasını da bir yapabilse keşke.

    ayrıca ankaranın yarısını parsel parsel satan, 7 sülalesini zengin eden birinin ağzına bu kadını sakız etmesine katkı sunan tiplerin chp'liyim diye söze başlamalarına anlam verebilmek mümkün değil.

    sonra bu kadın gökçek dahil akit ve sözcü'nün tetikçi kalemlerine dava açıyor diye , bu seferde niye dava ediyor diyerek bunun basın özgürlüğüne aykırılığına dem vurup pişkinlik ötesi veryansın haberleri yapıyorlar. eşi veya kendisiyle ilgili tek bir yolsuzluk, hırsızlık ve rüşvet soruşturmasına dair en ufak bir şey olmuşsa amenna. karalama kampanyasının en hasını, yerden yere vurmanın en acımasızını yapsınlar. bu minvalde en ufak bir zan bile olmuşsa bunu bugüne kadar adli makamlara yansıtmayan herkes suçludur. ki böyle bir durumda eşi ve kendisi dahil bunda payı olan herkes hakkında acilen gerekli hukuki işlemler gerçekleştirilmelidir. fakat bugüne kadar böyle bir şey hiç olmamasına rağmen dedikodu kazanını sırf gökçek ve avaneleri öyle istiyor diye kaynatanların yanına bu kâr kalacaksa bir hukuk devletinde filan yaşamıyoruz demektir. bununla ilgili hukuki süreci başlatmaktan daha doğal ne olabilir?

    daha öncede söylediğim bir şeyi tekrar söylüyorum: bir belediye başkanının eşinin ön seçimle de olsa milletvekili olması bana göre de etik bir durum değil. ayrıca gürsel tekin ve barış yarkadaş ekibinin çeteleşmesiyle üye yapısının değiştirildiği söylentilerinin üzerine kesinlikle gidilmelidir. hani eleştirilecekse öncelikle adaylığının etik yönü ve bu çeteleşme söylentileri tartışılıp bir açıklığa kavuşturulmalıdır. gerekirse parti tüzüğüne 1. dereceden akrabası partide seçilmiş kişiler milletvekili adayı olamaz diye bir madde eklenebilir. fakat bu tartışmalar bir yana akp iktidarının üzerlerine çullanmak için fırsat kolladığı chp'li bir belediye'nin yolsuzluk yapabildiğini ima edip elinde tek bir kanıt bile olmadan kuru sıkı sallayanlar kesinlikle iyi niyetli değil demektir.
hesabın var mı? giriş yap