• bir kısmı için gelin arabasının altında kalan zavallı çocuklar demek mümkündür.
  • genellikle yoksul ya da orta halli ailelerin çocuklarıdırlar.
  • fenerbahçe parkı civarında çete halindedirler pabuç bırakmayın
  • elleri boş dönen çocuklar
  • gelin arabası gördüler mi arabanın önüne atlayan, parayı beğenmezlerse taşlamaya, arabaya vurmaya ya da çizmeye kalkan, küfreden, nedense insanlar evleniyor diye onlara haraç vermesi gerekiyor gibi düşünen saçma sapan veletler.
    kusura bakmayın da benim "en mutlu günümü" bu hiçte masum olmayan şekilde sömürmek üzere aç bir şekilde saldıran çocukların üzerine ben arabayı sürerim. zorunda mıyım?
    hem giden arabanın önüne atlayacak, "aman çocuğa bişey olmasın,çarpmayayım. allah muhafaza,başımıza iş gelmesin" diye aklın gidecek, hem de utanmaz gibi sana saldıracak. üstüne sür kaçsın piç.
    kalpsizim belki de, öyle çocuk sevmiyorum ben.
  • tinercilerdir. bunları sokaklardan temizlemek için önce köpek gibi yılda bir yavrulayan analarını kesime göndermek gerekir. ırkını siktiklerim.
  • bağcılar evlendirme dairesi gibi mahalle ortasında olan mekanlarda evlenenlerin gerçekten büyük sorunlarından birisi. bu çocuklar arabanın önünü keser, üzerine çıkar, bagajına oturur, arkadan asılır. şöför çok dikkatli olmazsa ya bir çocuk ezilir ya da arabayı devirir.
  • egitimsiz, kalitesiz ve umursamaz ailelerin cocuklari. hangi normal anne cocugunun boyle bisey yapmasina goz yumar? ha "annesinin nerden haberi olcak" derseniz, o da ayri bi sorun tabi. cocugunun sokakta ne halt yedigini bilmiyo demektir. cok zarar vericidir, moral bozucudur. sacma sapan adetlerimizin gunumuzde dejenere olmasidir.
  • (bkz: #43694092)
  • yapmanız gereken şey en baştan hiç para vermemektir.
    eğer biraz zarf atarsanız ve zarf alamayan olursa para alıncaya kadar peşinizi bırakmaz.

    başıma geldi.
    zarfım bitmişti, 20 li yaşlarda ki kazık kadar adam 3 km arabanın önünde asılı gitti, sonra ben arabadan inince kaçtı (allahtan kaçtı yoksa ya ben onun bir yerini kıracaktım ya da o beni bıçaklayacaktı), ardından da kocaman bir taşı kiraladığım gelin arabasına atarak kaportayı çökertti. sonra da elini kolunu sallaya sallaya bir başka gelin arabasına saldırmak üzere oradan ayrıldı.
    araba, para, pul önemli değil de eşim çok korkmuştu, çok fena tadımız kaçmıştı. hala o şerefsize karşı kinim geçmedi.

    bunların yaptığı bildiğiniz, adıyla sanıyla gasptır. genç yaşında bir araca binlerce tl'lik zarar verebilecek özgüvene sahipler? çünkü yedikleri bok yanlarına kar kalıyor ve geleceğin suçluları oluyorlar.

    halbu ki işledikleri suçun yeri bellidir, zamanı bellidir, bu çirkinliği engellemek polis için son derece kolaydır. cumartesi pazar günleri nikah daireleri çevresine bir ekip göndersen yeterli.
    ancak memleketim polisinin tek misyonu iktidar karşıtlarını sindirmek, namuslu, dürüst vatandaşlara karşı hırsız, dolandırıcı zenginlerin çıkarını korumak ve her türlü suçun bekasını sağlamak olduğu için kıllarını bile kıpırdatmıyorlar.

    kısacası ben böyle memleketin temeline sıçayım dediğim bir başka örnektir.
hesabın var mı? giriş yap