• internette yayınlanan çizgi-roman ağırlıklı (ya da torpilli diyebiliriz) kültür-sanat dergisi. mangacı, fumettici, frankofon, ayrımı yapmadan tüm okuru kucaklayan, sırtına alıp gezdiren, amuda kaldıran ancak ciddiyeti de bozmayan, camiadan röportajlarla olsun, 3. sayısı ile başlayacak grafik romanı ile olsun her ayın birinde www.hayalsaati.com sitesine düşen iyi, güzel, rânâ, samimi bir oluşum. büyür de adam olur inşallah.

    indirmek ya da webden okumak için: http://www.hayalsaati.com/…ionid=13&id=32&itemid=72
  • her sayısı 28-30mb gibi bir download gerektiren e dergi.
    aralık ayında üçüncü sayısı da arzı endam etmiştir. bu sayının içeriği için sözü derginin editörüne bırakıyorum:
    "bu sayımızın kapağını oyun sektöründeki çizimleri ile tanıdığınız kerem beyit hazırladı. bu ay gölge'de iki çizgi romanımız var. günümüz irak’ında geçen ve nerede ise tamamı gerçeklere uygun olarak hazırlanmış, caner özdurak’ın yazıp çizdiği karıncayiyen. diğer çizgi romanımız ise cem vural’ın yazıp çizdiği fantastik bir macera tora. gölge’nin bu sayısında iki özel röportaja yer veriyoruz. kasım ayında abd’de yayınlanan cairo çizgi romanının çizeri kutlukhan perker ve çapa çizgi roman grubu’nun 10. yıl röportajları bu sayıda ayrıca sıtkı sıyrılın neşeli yazısı “neden çizgi-roman okuyoruz?” eda ihtiyar’ın yumurta, hasan nadir derin’in superbad film yorumlarını bu sayımızda okuyabilirsiniz. oğuz özteker’in yazıp şükrü bağcı’nın resimleri ile süslenen “yaz geldi aşk bitti” ve utku tönel’in yazıp mithat gökçen’nin resimlediği “bir indirim sezonu rüyası” bu sayımızın hikayeleri.
    gölge dergi olarak geçen ay kaybettiğimiz metin demirhan’ı da anmak, hatırlamak ve hatırlatmak istedik. bu sayımızda onun iki arkadaşı konuk yazar olarak dergimize katıldılar. giovanni scognamillo’nun “metin olmak” ve serdar kökçeoğlu’nun “garip bir film” yazılarını da bu sayımızda bulabilirsiniz…"
  • haziran ayı itibariyle 8. sayısını devirmiş, sessiz bir istikrarla devam eden imece usulü oluşturulan sinema ve çizgi-roman ağırlıklı e-dergi.

    gölge e-dergi flash link http://www.hayalsaati.com/…m_flippingbook&itemid=69
    gölge e-dergi pdf link http://rapidshare.com/files/110608687/goelge8.pdf

    yeni sayıdan notlar: sylvia saint ile röportaj yapılmış, heather brooke’un “doyamadım” başlıklı bir yazısı varmış. paris hilton istanbul’a gelince porno hakkında konuşmuşlar, ilk okuyan 10 kişiye hilton’un yeni videosunu gönderiyorlarmış. “bir tawnee stone vardı ne oldu ona” konulu bir dosya varmış. jenna jameson’un geçmişte çektirdiği kapalı resimleri gündeme bomba gibi düşmüş.
    not: dergi elektronik ortamda olduğu için sayfaları da yapışmıyor, ekranı silince pırıl pırıl okumaya devam edebiliyorsunuz. olası mı böyle bir müthişlik?
  • 9. sayısı da indirilable olan e dergi.

    yeni adresi: http://golgedergi.blogspot.com/
  • 15 eylül itibari ile öykü özel sayısı çıkmış olan dergi.

    http://rapidshare.com/files/145003149/oyku.pdf

    http://photoshopmagazin.com/…p?id=218&sourceid=4122
  • gitgide güzelleşen, lezzeti artan dergi. ilerinin iyi çizgiromancılarını yetiştirecek.
  • bugün dördüncü yıllarını bitirmelerini kutlayarak yeni bir sayıyı daha yayınladılar ve ben bu sayıyla kendileriyle tanıştım, bundan sonra takipçileri olacağım gibi eski sayıları da okuyacağım sanırım teker teker, dolu dolu çok güzel bir dergiymiş, piyasada parayla satılan pek çok "dergi"den daha doyurucu olduğunu söyleyebilirim.
hesabın var mı? giriş yap