• google'in ozel gunlerde logosuna yaptigi atraksiyonlarin adi.. http://www.google.com/holidaylogos.html adresinden bunlarin tamamini(?) gormek mumkun.. kanimca en iyisi monet versiyonu..
  • "gune ozel bir logo var mi?" diye gorebilmek icin http://www.google.com/ adresine girmenizi gerektiren google in cok hos aktivitesi
  • google sitesinde şu an itibari ile fark ettigim cin yeni yılı kutlamalarına bir nebze bizim de katkımız olsun manasında destek vermek icin hazırlanmıs logodur. yılda bir kac kez logolarını degistirip onemli gunleri hatırlatmak gibi de bir amacı vardır bunların.
  • ortama atraksiyon katan, hem eğlendiren hem de öğreten bi bilinçle yapılmış sempatik logolar. "o" harflerinden biri 2 adet muzdan ibaret logoyu görünce öğrendik. neymiş, 2004 çin takvimine göre maymun yılıymış.
  • aslında bir tane logo vardır ama özel günlerde, bayramlarda, ünlü ressamları anma günlerinde, olimpiyat zamanlarında ve daha nicelerinde, bu logoda günün anlam ve önemine uygun espirili değişiklikler yapılır. misal, cadılar bayramı için "o" harfi kabak olmuş, salvador daliye ithafen, o harfleri zaman tablosunda eriyen saatlere dönüşmüştü.. bir de 2003 yılı noeli için bir beşleme vardır ki, ilk gün tamamen karlara gömülü olan logo, gün geçtikçe karın erimesiyle görünür hale gelmiştir, çok tatlıdır.. ayrıcaan itibariyle, google ın "l"sinin ters çevrilmiş ve "7" haline getirilmiş olması ve alttaki pasta dilimleri, bana google'ın yedinci yıldönümü olduğunu hissettirmiştir. benim gibi takıntılı insanlar bu logoları bilgisayarlarında biriktiriyo bile olabilirler..
  • louis braille icin yaptigi en anlamlisi oldu galiba.
  • google'ın özel günlerde default arama sayfasına koyduğu google logolarına verilen ad.

    örnekleri de burada:

    http://www.google.com/holidaylogos.html
  • google' ın 10' uncu yılı web sitesinde yayınladığı tüm logolarına baktığında yaratıcılıklarına hayran olmanın imkansız olduğu logo serilerine verilen teknik isim.
  • 2 ekim itibariyle koyulanıyla günüme neşe katan logo.

    şöyle ki; google'un logosuna gandhi'yi koyması sayesinde dedeme benzerliğini farketmiş bulunuyorum. teşekkürler google demek istiyorum, dedemin gandhi'ye benzediği gerçeğini kırk yıl geçse farketmezdim şak diye karşımda dedeme aşırı benzeyen birinin kalemle çizilmiş portresi çıkmasaydı.

    +ya google'da dedeme çok benzeyen bir adamın resmi var logoda sinirim bozuldu. çıkaramadım kim olduğunu da, bir filozof falandır heralde ama çok benziyo ya gerçekten.

    -ehehe, kimmiş, bakayım ben de bi google'a......
    ........gandhi sanırım bugün anmak için koymuşlardır.

    +ay evet evet gandhi ki bu. ama dedeme çok benziyo ya, yok böyle birşey.
  • 29 ekim 2009 için güzel bir logo yapmışlardır:

    http://www.google.com.tr/logos/turkey09.gif
hesabın var mı? giriş yap