• hdp'nin "istanbul" mitinginde türk bayrağı taşıması olacak o başlık. türk bayrağını diyarbakır mitinginde taşımadıkları sürece parti başkanı benim için şu sözleri ile hatırlanacaktır.

    başkan apo'nun heykelini dikeceğiz

    kimsenin kimseyi kandırmasına gerek yok. hepimiz birbirimizi biliriz.
  • 5 yaş düzeyinde saf ya da karşısındakini saf zanneden embesilleri ortaya çıkarmış haberdir (benzer bir ifade kullanmasanız ben de kullanmayacaktım ama madem kaşındınız, embesil size yakışan bir tanımdır).
    be hey gerzek. diyarbakır'da, hakkari'de, van'da arabasının camında türk bayrağı var diye kaç araba yakıldı, taşlandı biliyor musun?
    tutmuş fotoğraf makinesi, internet diyor. be hey dangalak, bir oy uğruna kendini kurnaz zanneden keko buna "bizimkiler de çok kurnaz he wallah, taşıdık iki bayrak aldık biton oy" demeyecek mi sanıyorsun?
    buna inanıyorsan ya cidden safsalaksın ya da bizi salak zannediyorsun.
    bak sana anlatayım, o yörenin insanını o kadar iyi tanırım ki sen bana ister faşist de ister bilmem ne. ama kendimi aptal yerine koydurmayacak kadar hayat tecrübem ve kültürüm var. var sen arka arkaya entry girip altını doldurduğun başlıklarla kendi fikrini savun. ama söylediklerine inanmayan, farklı bir fikre sahip insanlar çıktığında hemen diklenip küfretmeye başlıyorsan başta sen bu adamlardan olmuşsun da haberin yok.

    edit - okuma yazma da bilmezmiş baş embesil. kendi fikrine karşı çıkanların ya tkp'li ya da akp'li olduğuna hükmetmiş 5 gramlık beyniyle. aç oku geçmişte yazdıklarımızı, neymişiz gör, dümbükspor.
  • çok önemlidir, kıymetlidir.

    en karanlık günlerimizde bile pkk kürt halkının tamamını yansıtmadı. gidin doğu'ya güneydoğu'ya ve sıcaklığı ve misafirperverliği hissedin.

    oradaki insanlar bizim bir parçamız ve öyle de kalacaklar. her toplumda aşırılar vardır her zaman da olacaktır. ama büyük türkiye'nin yolu kardeşlikten geçer.

    apo'nun heykeli mevzusuna gelince, bunun üçüncü köprüye yavuz selimin adının verilmesinden bir farkı yok. hdp türkiye partisi olarak siyaset yapıyorsa bunlardan vazgeçmeli ve birleştirici olmalıdır.
  • (bkz: #51791750)
  • milliyetçilerin kafa yapısını açığa çıkarmış olay.
    kürt milliyetçileri ' hewal tc bayrağı'nı taşımak kürdistan davasına hakarettir ' der. cumhurbaşkanlığı seçimlerinde trt'de selo konuştu ya bir arkadaştan şunu duymuştum ' trt'de türk bayrağıyla konuşsun selo'
    türk milliyetçileri ise ' biz size mitingte bayrak olsun demedik. ellerinizdeki paçavraları bırakın dedik '
    işte milliyetçilik budur. onun için oyum hepar'a
  • "zafere giden yolda her yol mübahtır." mottosunu benimseyen bir particiğin birilerine hoş görünmek adına attığı takla ve bu taklaya gelen sazanlar. birileri teknoloji demiş, madem teknolojiyi bu kadar iyi biliyorsun ara o zaman google amcada bak ne düşmanlıklar göreceksin bu bayrağa karşı bu it sürüleri tarafından yapılan. kongresinde indirildi o bayrak, ve bugün sırf saz çalıyor diye liderini destekleyenlerin dahil olduğu bu grup ayakta alkışladı bu soytarılığı. şimdi gelmiş, yok zeytin dalı, yok barışa atılmış adım. geçin bunları. öcalan denen şerefsizin heykelini dikmeye söz vermiş adama günahımı vermem. bu hümanist ayaklarınızı da kendinize saklayın, biz hdp nin ne mal olduğunu biliyoruz.
  • "m. kemal'in askerleriyiz diyenler it sürüsüdür"
    sırrı sakık

    24 saat içinde sevgi pıtırcığına dönüşeceğinize kimse inanmıyor. o bayrağı şırnakta, diyarbakırda salladığınız zaman, vatan hainleriyle aranıza mesafe koyduğunuz zaman insanları davet edin.

    şimdilik sadece utanın!

    hdp miting patlamasından sonra zorunlu edit: adamlar ilk defa diyarbakır'da kendi ülkelerinin bayrağını salladılar, ondada bomba patladı. herkese geçmiş olsun. ölenlere allahtan rahmet dilerim.
  • ateşe tapan bir kimseden satın alınan bir inek, yeni sahibine kendisini sağdırmazsa; yeni sahibi ateşe tapanların kılığına girebilir. *
  • herkesin istediği bu değil miydi? sorusunu akla getirir. ne yapsalar güvenemiyoruz tam paranoya halindeyiz dedirtti.
  • kürtçü hareketin sola attığı büyük kazık, solun çıkartması gereken büyük derstir.

    yıllarca türkiye'de sol hareketler "faşizm, katliam,devlet" gibi kavramlı cümleler ama asıl olarak ayrılıkçı kürt milliyetçiliğinin etkisi ile bayrak taşımayı reddetti. dahası taşıyanı eleştirdi. kemalist, ulusalcı, sağcı, hatta faşist ilan etti. kavgalar, dövüşler yaşandı... yıllar sonra tkp gezi sonrası "bu bayrak artık devrimcilerin eline geçmiştir" gibi bir tespit yaptığında neler denmedi ki...

    barajı aşma amacı dışında "sen de kürdistan bayrağı taşıyabilmelisin" deme kıvamına gelindiğinden taşınıyor olabilir mi? "her yol mübah"sa bile onsuz olmayışa ilişkin gerekli dersleri gerekli çevreler çıkarmalıdır diye düşünüyorum.
hesabın var mı? giriş yap