• god is an astronaut'un 21 haziran 2015 tarihinde çıkacak yeni albümü.
  • ikinci parçası pig powder'da takılıp kaldığım god is an astronaut'un sekizinci şaheseri.
  • iki sene evvel origins ile beni hayal kırıklığına uğratmış god is astronaut'un muazzam geri dönüşü. eski albümlerin özünden beslenen bir albüm olmuş helios erebus.

    diğer bir ilginç nokta da post-rock'ın bir başka yıkılmaz kalesi olan mono'nun son albümü de the last dawn ve ray of darkness isimli iki bölümden oluşan, aydınlık-karanlık temalarının zıtlığı ve bütünlüğünü temsil eden bir çalışmaydı. giaa da helios ve erebus isimleriyle benzer bir tat yakalamış.

    neyse şimdi ibadet zamanı: uzaya gittim gelicem.
  • kanaatimce yılın albümüdür...*
  • çok enteresan gerçekten. benim için çok enteresan. hayatımda ilk defa sevdiğim bir şey, bir olgu, bir grup, bir varlık giderek daha iyi oluyor, giderek daha yükseğe çıkıyor. yani bu albümü dinledikten sonra yazacak tek kelime bulamadım esasen ve migros'ta satılan cancanlı kitapların arka kapağındaki övgü cümlelerinden araklayasım geldi. bilmiyorum. belki de y*rrak gibidir, belki de müzikal açıdan değeri yoktur ama ben bu grubu ve bu albümü seviyorum. her bir nota açken yediğim beyaz peynir gibi geliyor. öyle tatlı işte.
  • fazlasıyla erojen notalar içeren god is an astronaut grubunun aynı ada sahip albümünde bulunan şarkı. mümkünse ard arda ve karşı cinsle aynı ortamda dinlenmemelidir. tehlikeli kombinasyon...
  • agneya, helios erebus, pig powder ve vetus memoria dörtlüsüne bayıldığım albüm.
    albümün ismi (helios: güneş tanrısı, erebus: karanlık tanrısı) ve kapağını gerçekten çok beğenmiştim, beklentilerimi kısmen karşılasa da benim için nirvana noktası hep ''the end of the beginning'' olacak sanırım, bir de bu albümde diğerlerine kıyasla daha fazla post metal riffler hissettim ve bu kadar güzel durur.

    diğer albümlerinde böyle hissetmiş miydim hatırlamıyorum; ama bu albümde parçanın büyüsüne kendimi kaptırmış ve oraya buraya salınırken sonlarına doğru atmosfer öyle değişiyor ki resmen orgazm etkisi yaratıyor. paradigm shift de burada benzer bir tanım yapmış buna dair.

    sanki aydınlıktan karanlığa geçer gibi, öyle bir hissiyat. evet bu albüm gerçekten de bir ''helios - erebus''
  • yeni sözlük yazarı bir alien.

    benden bile daha çok sıkılıyor canı bu inanılır gibi değil. nasıl bir yokluktaysa her dediğime gülüyor, arada da gelip beni güldürsene diyor. bi kere de sen beni güldür lan.
  • aynı zamanda bulunduğu albüm ile aynı ada sahip bir god is an astronaut şarkısı.
  • yeni yetme sözlük ergeni.
    nereden mi belli?
    kendisiyle alakası olmayan bir başlıkta yazılan entry’ye durduk yere laf sokmasından.
    bıktık be sizin gibi ergenlerden...

    (bkz: engelle)
hesabın var mı? giriş yap