• machine gun kelly’nin taze çıkan harika şarkısı. şarkıyı dinlediğim andan beri inanılmaz sardı. böyle linkin park tarzı rap şarkılarına bayılıyorum. zaten arkadaki ritim o kadar in the end’e benziyor ki ondan mı samplelamış anlamadım. araştırayım ben bi.

    yeni albümü hotel diablo’yu da bekliyorum. eminem’le olan beefinden sonra çok fazla takipçi ve hater kazandı ama olaylardan beri takip ettiğim için çok sempatik bir insan olduğunu farkettim. the dirt filminin de etkisi var bunda.

    albüm umarım bu şarkı gibi olur. beklemedeyiz.
  • klibi taze çıkan machine gun kelly şarkısı.
    ilk entry’mde demiştim acaba linkin park sample’ı mı kullanmış diye. klibini izleyince iyice kabullendim. videonun 2:50. saniyesinde rip chester bennington yazıyor. helal reis.
  • şarkıda o kadar numb duydum ki, linkin park chester’dan sonra iyice rap yapmaya mı döndü diye düşündüm. şarkı boyunca nakarata girse de o patlamayı duysak diye bekledim. güzel şarkı, mgk* bu tarzı bayağı iyi kıvırmış. ergenliğimizdeki linkin park’ı ne kadar özlediğimizi hatırlattığı için ekstra güzel şarkı.
  • bayıldığım yeni mgk şarkısı.

    machine gun kelly'nin her zaman hafif rock yıldızlığına da kayan bir tarzı vardı, bu şarkı ile de pekiştirmiş. bu yoldan yürümeli çünkü hem yakışıyor hem de altından iyi kalkıyor.

    ben şarkıda sıkça numb duyanlardanım. sadece şarkının adı bayağı "cringe" gelse de zamanının bir linkin park fanı olarak bayağı duygulandım.
hesabın var mı? giriş yap