• caddebostan sahildeki müridi olduğumuz şahıs.
    bu şahıs dünyayı meteorlardan kurtarmış , fatih sultan mehmet ile sohbet etmiş , ozon tabakasını yanlışıkla delmiş , depremleri yaratmış.
    deprem yaratmanın formulü şuymuş :

    yeraltına inip şeytanlara "bunları kim koydu buraya!" diyerek şeytanlara vuracaksınız.ne kadar vurursanız o kadar depremin şiddeti artıyormuş.vururken "uuuuuuuu" diye ses çıkarmalıymışsınız.
  • şu andan itibaren elimde 41 dakikalık söylevi bulunan insan.
    yakında heryere dağıtılacaktır..
  • iddialarin aksine kendisi depremi yaratmamis engellemistir. bir elini avcilar bir elini adalar uzerine koyup fayin istanbul'a kadar yirtilmasini engelleyip on milyon insani kurtarmistir. turkiye sinirlarini asip* koredeki depremle de bizzat ilgilenmistir.

    ayrica kendisi kuresel isinmaya cozum getirmis, ok gibi ozon deligine dalmis, deligi buyuk olcude kapatmis kutsal kisidir. bu mucizesini star gazetesinden kestigi haber ile de gorsel olarak destekler.
  • caddebostan sahilinde herkese video cdlerini veren ilah.
    bizzat cdlerini evimde kopyaladığım insan.
    artık cd parası fazla geldiğinden disket ile dağıtım yapılmakta.
  • antisocial'ın verdiği bilgilere göre marmara depreminde tüm ailesini kaybedip kafayı sıyırmış bir adamcağız. amerikan filmindeki haftasonu balıkçıları kılığında caddebostan sahilde dolaşır; gözüne kestirdiği kişilerin yanına gidip nasıl milyarlarca insanı allahın verdiği buyruklar ve yardımla türlü doğal afetlerden kurtardığını, ozon deliğini nasıl tıkadığını, karbon gazlarını üfleyerek nasıl dağıttığını anlatır. bu anlattıklarını kameraya çekip kaydettiği cdleri de satmaya çalışır. dinlerken kopmamak elde değildir lakin o cdleri kime nasıl hazırlattığını henüz ben de çözemedim.
  • dinlerken bir adanmislik ornegi gibi gorunen eli yuzu duzgun insan. gecen hafta itibariyle cd dagitimini görmedigimiz ancak bizden israrla basarilarini internette yaymamizi isteyen ve iyi gunler dileyerek yanimizdan ayrilan bu kisi sadece fatih sultan mehmet in degil ayni zamanda kanuni nin mezarini da ziyaret etmis, onunla da temasa gecmistir. ilahi gorevlerindeki basarisini milliyetci bir soylemle sunmasi da ayrica etkileyiciydi.. "depremleri onledim efendim, once istanbulu sonra dunyayi kurtardim..yattigim yerden yaptim efendim, yattigim yerden dunyayi kurtardim. boyle birseyi bir turkun yapmasi nasil muthis biseydir dusunun efendim.."
  • 3yildir , yaz mevsiminde , hergün ama hergün karşilaştiğim konuştuğum insan. kişin da telefon açar sürekli , yaptiği icraatlardan bahseder. caddebostan sahilinin amigosudur.. aslinda çok cici bir abidir. ama bazi sorunlari olduğu gerçeğinin yaninda onunla ööle abuk subuk makara yapmaya çalişan tiplere feci tilt olurum.. sonuçta bu adamin dünyasi bunlardan ibarettir ve bunlarla dalga geçmek ayiptir.. kör yada sakat kalmiş biriyle dalga geçmek gibi.. sakatlik sadece fiziksel değildir ya oha ya..
  • evlenmek için annesine israrlarını sürdüren sahis.
    aynı zamanda seytan tarafından tecavüze uğramıştır.
    13.08.2004 cuma günü caddebostan sahilinde doğumgünü vardır.
hesabın var mı? giriş yap