• ben sen lan işte, diktatöre muhaliflik yapanlar.

    şüphesi olan mı var?
  • henüz dördüncü entryde siyasete alet edilmiş başlık , tecavüz ve cinayet suçunu aynı anda işleyenler olmalıdır kesinlikle.
  • çıkacak ilk olayda ve her bir olayda en az gezide ölenlerin sayısı kadar rastgele kişi. zamanla da rastgele olmayan, seçilmiş kişiler. bu arada sürekli teker teker de ayıklanmaya devam edecektir.

    bu şekilde ortada muhalif kalmaz. hükümet hangi partiden olursa olsun.

    sürü psikolojisinin düşüncesizliğine, aptallığına alışkınım. dolayısıyla devletin elini güçlendirecek sonuçların sebeplendirilmesinde bile toplumdan metanet, akılcılık, en azından aptal olmama hali bile beklemiyorum. ancak zannetmiyorum türkiye'nin idam getirecek kadar geri gideceğini. arabistan'dan farkımız kalmaz. intiharlar ve "evinde ölü bulundu"lar kolayca delilli tecavüze ve zamanla eklenecek farklı farklı suçlara da çevrilecektir.

    zaten vatandaşın üzerinde inanılmaz bir güce sahip olan devlete daha da güç verme isteği bana göre ancak zeka yetmezliğinden/düşüncesizlikten ya da saf çıkarcılıktan kaynaklanıyor.

    "abd'de 32 eyalette idam cezası verilip de suçsuzluğu dna vb. tekniklerle kanıtlanan kişi sayısı 325"
    "suçbilimcilerin %88'ine göre idam cezasının caydırıcı etkisi yok"

    düşünmek isteyene yazıyorum. aratın bunları. düşünmek istemeyen de birbirini taklit etmeye, bomboş konuşmaya, asmaya, kesmeye, işkence etmeye, koğuş hikayelerini okuyup vicdani mastürbasyon yapmaya devam edebilir. bir işe yaramayacak.
  • sayesinde idam cezası kaldırılan tek kişidir.
  • her kuşu siktik sıra leyleğe geldi, aq hukuk yok ki idam gelse nolcak şimdiye kadar yürürlükte olan yasalar düzgün mü uygulandı, hep bana hep bana uygulanmadı mı, hep benim tarafıma yontulmadı mı, idam değil götten sikmeyi getirsen yine seni beni sikecekler
  • illa ki şerefsiz çük düşkünü piçlerden birini bile yanımda götürebileceksem ilk başına gönüllü yazılacağım liste! yazın ulan yazın ama giderken yanıma alacaklarım var bak, sonra bozulmayın. öptüm dadlum!
  • siyasiler.

    idamin demokraside yeri olmadigi gibi; türkiye gibi demokrasiden yoksun, adim adim diktatörlüge ve karanliga sürüklenen bir ülkede tecavüzcüler icin idami getirmek her türlü muhaliflerin sonu demek olur.

    tecavüzcülerin gebermesini cok istiyorum, fakat bunun yolu idami yasallastirmak olamaz elbette.
  • ...
  • (bkz: eski ben)

    şimdi öyle mi ya. tam bir liboşum. üstelik boğa burcu kadını başlığına falan yazıyorum. kıvamdayım. akilim.
  • kadina siddeti, tecavuzu, cinayeti mazur ve/veya hakli goren zihniyetin kontrolundeki iktidar ve iktidara baglanmis adalet sisteminin idam cezasi geldigi zaman kendi kohne zihniyet ve kulturlerinin eseri olan tecavuzcu ve katilleri asacagini zanneden kullanisli aptallar olacaktir ilk asilanlar.
hesabın var mı? giriş yap