• o cocuklarin babasinin da iftar saati cani sikilmasi gerek. yargimiz can sikintisina bu kadar onem veriyorsa artik.

    not:adli kontrol filan demeyin. adam iki cocugu vurmus resmen.
  • akıllara zarar bir olaydır.

    bu ne*!.. nasıl akıl dışı* bir iştir! yargıya bak, adalete bak*. magandalarla, eşkıyalarla doldu her yer. nasıl serbest kalıyor * nasıl? çıldırıcam *, kafayı yicem ülkenin şu hallerinden en sonunda.
  • oruçmuş/canı sıkılmış,
    aç kitap oku dallama!
    tüfeği alıp sağa sola ateş etmek ne?

    ama müslüman ülkede normaldir...
    ceza verilirse anormaldir!
  • televizyonda bu konunun konuşulduğu bir programa denk geldim. programın konukları vurulan çocukların babalarıydı. sunucu, avukat, eski polis vs. birkaç kişi daha var ve suçlunun babası yayına telefonla bağlanıyor.

    suçlunun ebeveynleri profesör ünvanlı tıp hekimleri. babada çok net ve tipik narsistik tevazusu beyanlar var. meslek içinde olanlar babanın şüpheye yer bırakmayacak kadar açık kişilik bozukluğu semptomları sergilediğini görebilirler. çocuğunun ise fotoğrafından bile ağır psikozlu olduğu belli ancak baba oğlunu sadece hiperaktif olarak tanımlıyor ve başka sıkıntısı olmadığını söylüyor.

    vurulan kızların babaları ise tam şark kurnazı tabir edilecek cinsten. suçlunun amcası gelip ailelerle suçun örtülmesi için para pazarlığı yapmak istiyor. aileler, amca yakalarından düşsün diye 100.000 tl istiyorlar. maksatları ödeyemeyecekleri bir para söyleyelim de gitsinler'miş, yersen. 100.000 tl, hele ki ebeveynleri prof hekim olan birinin ödeyemeyeceği bir para mı?

    anlayacağınız kişilik bozukluğu, psikoz, cehalet diz boyu. programdakiler ortadaki psikotik vakaları anlamamış gibi görünüyorlardı. hoş anlasalar ne diyecekler.
hesabın var mı? giriş yap