• güvenemezmiş nesin sen bulunmaz hint kumaşı mı? hahahashaha

    edit: pust herif başlığı açtı sayfa sayfa linç yedi hesabı uçtu piyuuuuv. haliyle başlık başa kaldı.

    sözlükten iki trollun arasında geçen ıq düşüren sohbeti içeren bir başlıktı. olaylar olmadan önce birbirlerine iltifatlar ediyorlar yürüyorlar taa ki konu ınstagrama gelene kadar. güm güm, güm güm... kızımız oğlana fotoğraflarını göndermek için ınstagram istiyor oğlanın instagram yok boş bir hesap açıp oradan iletişime geçmesini bekliyor kız da bu durum karşısında hassiktir lan oradan senin instagramın yok sana güvenmem ben hayvan heriifğğ derken bir anda birbirlerine giriyorlar biri instagram kullanmadığı için hayvan herif oluyor diğeri de beyinsiz ya siz ne içiyorsunuz? *
  • giriş gelişme sonuç birbirlerinden o kadar kopuk ki olay örgüsü yok hahahaha
  • iki vasat insanın konuşmalarını okudum. biri zavallı düşük zekalı bir mahalle kızı, diğeri de ''sen güzel misin peki, kalbin güzel mi'' hahaaa diye sığırca sorular soran orta doğulu gereksiz bir tip.

    bence birbirinizi bulmuşsunuz bir deneyin derim.
  • göstermelik bi tane aç sen de. göstermelik 3-5 post atarsın. beş on yakınınla takipleşirsin. 9gag, cezmikalorifer gibi jenerik sayfaları takip et, karı kız ekleme. 30 takipçi 50 takip gibi bi şey yeterli. erkeğin insta'sında çok kişi ekli olmasın, ayda yılda bir girsin yeter kafasında da çok kız var.

    ama yok deyince evet cidden başka şeyler düşünüyor herkes. var da saklıyosun falan sanıyolar. aç bi tane dursun zararı olmaz yani.

    edit: başlığa bakarak yazmıştım. ilk entry'den anladım ki tam aksine adamın insta varmış ama kız ekli yok foto yok diye terslemiş. 0 gönderi'yse belki fake hesap verdiğini düşünmüş olabilir. 0 gönderi değilse "yeterince" foto yok demeye getirmişse siktir et kezbanı.
  • ananıskim! lan benim de yok. biz sanalız, gerçek değiliz demek ki, kimseye görünür değiliz. tersi miydi yoksa? üzdü..
  • "burnun çok güzelmiş" diye yazım yanlışı yapmış yazar burada, galiba "götün çok güzelmiş" diyecekti.

    karşı taraf daha bir şey dedi hemen "beyinsiz" falan. ergen misiniz la siz? buna mesaj atan beni bul bana mesaj at insanlık gör. inştogramım da var.
  • ne ara hakarete geçtiniz onu anlamadım, çok hızlı ilerlemiş, başlamadan bitmiş.
  • sonuç olarak kızı haklı çıkartmışsın.
    kalbin güzel mi ne ya? asjj derdinizi bilmesek inanacağız.
  • mantıklı bir zemini olan replik. asıl sıkıntı karşı tarafa direkt "beyinsiz" şeklinde hakaret edilmesi.

    hatun iyi ki güvenmemiş, ilerleyen zamanlarda bu zihniyette bir "çocuk"la uğraşmak zorunda kalabilirdi.
  • insan birinden etkilendiğinde güvenmediği, güvenmeyeceği bir çok şeyi gözardı ediyor,
hesabın var mı? giriş yap