• 'hukuk diplomana, avukatlık yetki belgene, ettiğin yemine sıçayım'ın usturuplu, düzgün bir türkçeyle yazılmış uzun kapaklı versiyonudur.
  • "bir tümceye bu denli çok yanlış sığdırmayı başaran cumhuriyet görünümlü saltanat saplantılı kadın için, sağlık bakanı tarafından önerilen “annelik kariyeri” ideal sayılabilir. istanbul barosu olarak, kadını evde oturtmayı savunan zihniyete yıllardır karşı çıkarken, bu beyanlar karşısında bazı istisnaların bulunabileceği noktasına geldiğimizi itiraf ediyoruz."

    gibi hiç fena olmayan ayarların bulunduğu açıklama.
  • hislere tercuman olan aciklama. gg olmadan, ancak bu kadar guzel ifade edilebilirdi. akpli vekili yine; akpli bir bakanin sozleriyle elestirmek... kimi dava edecekler acaba.
  • ''böyle bir reklam arasında kendinin de bir kamera şakasında ibaret olduğunu yakında anlayacaksın'' lafıyla son darbeyi koymuş açıklama.

    ayrıca cinsiyetçi filan değildir. götünüzden element uydurmayın. bu yazıyı okuyup tüm o lafların yine kendi bakanlarının açıklamalarına birer gönderme olduğunu anlamayıp da bu cinsiyetçi bir açıklama diyorsanız, okuma hayatınızı cin ali ile sıfırdan başlatın.
  • bu kadınla ve bu açıklamayı cinsiyetçilik sayanlarla aynı cinsiyeti taşıdığım için utanıyorum. çok yerinde bir beyan.
  • doğrudan babuşçu'nun kadınlığına atıfta bulunduğu için açık ve net biçimde cinsiyetçi, falso bir açıklamadır.

    aksini savunuyorsanız örneğin

    "doktora şiddete karşıyım ama bazısı da dayağı hak ediyor he... ^^"

    ya da ne bileyim,

    "bak kanye, afro-amerikalıların otobüslerde ayrı koltuklara oturtulmasına hep karşı çıkmışımdır ama yaptıklarını gördükçe seni ayakta bile almamalarının müstehak olacağını düşünüyorum,"

    diyen birine nasıl cevap vereceğinizi düşünün.
hesabın var mı? giriş yap