• tüm bim mağazalarında uygun fiyatlara bulunabilecek harika şekerlemedir efendim. muzlusu var, çileklisi var, yemeye de doyamıyorsunuz.
  • (bkz: göbek)
  • (bkz: jelly beans)
  • "yumu$ak gobek" gibi bir anlama gelen son derece durust isimli bir urun.. bu jelibon tarzi mevzulardaki kalori orani deh$etengizdir. (100 gramda 350 kcal civari)
  • sarisi limonlu, kırmızısı limonlu, yesili limonlu, turuncusu?.. evet dogru tahmin ettiniz.. limonlu..
  • sporun ve sporcunun can düşmanı. müthiş bir tada sahip. fiyatı da bir o kadar ucuz. işin kötüsü de yedikçe yiyesiniz geliyor bu mereti. bir kutusu,100 gramlık olan, 10 dakika içinde bitebilir ve hanenize 357 kalori olarak geri dönebilir.
  • bakın bakın ne anlatıcam :*

    kurucusu olan alman goelitz kardeşler, 1869'da amerika'ya göç ettiğinde bir dondurma ve şeker dükkanı alarak işe başlamışlardır. işin ilginç tarafı, işi devam ettiren ikinci kuşak, şeker işine yenilik getirmek istemiş ve türk lokumundan esinlenerek bugünkü bezelye şeklinde yumuşak dolgulu şekeri üretmeye başlamıştır.

    "the great-great jelly bean ancestor first appeared in the 1800s, but jelly candies of one kind or another have been around for thousands of years. "turkish delight, " a citrus, honey and rose water jell, has been putting smiles on kids' faces since biblical times.
    when the penny candy craze came along in america during the late 1800's, candy makers began experimenting with sugar candies. the jelly candy inspired by turkish delight was shaped into a bean and given a soft shell using a french process called "panning". the first jelly bean was created by an american candy maker whose name has since been lost in time"

    http://www.jellybelly.com/

    bim'de satılıyor olması yüzünden kalitesiz bir ürünmüş gibi gözükebilir, amma lakin ki öyle değildir*. ayrıca 50 ayrı çeşidi bulunmaktadır.
  • her çeşidi müthiştir. haribo'ya ve kent'in ürettiği jelibona tercih ederim. üstelik bu tercih salt fiyatla da ilgili değil. kaliteyi seçiyorum.

    en son karpuzlusunu aldım. yememek için savaş veriyorum. hayır, kilo sorunum yok. sadece bitmesin istiyorum.
  • şeftalili olan (yeşil) gönüllerde taht kurar. çocuğuma ismini verecek şekerleme. ayrıca göbeğimin sorumlusu...
hesabın var mı? giriş yap