• ben yaptım bunu. kızım 1,5 yaşındayken fiyatını, türkiye'ye göre ucuz buldum aldım. haa ne oldu, eve ilk getirdiğimde hatun alay etti. kızım hareketli bir cihaz olduğu için korktu. oynamadı. (robotla da oynamamıştı) ben oynadım. sonra uzun süre durdu bir köşede. yaklaşık 3 ay sonra kızım tekrar gördü, çekinerek bakıyordu. hadi oynayalım dedim, başlangıçta korktu ama sonra arabayı onun arkasından takip ettirmek suretiyle kovalamacalı oyun icat ettik. artı pilleri bitince hemen "baba pi" diyerek pillerini değiştirmeye çalışıyor. (bilim kadını potansiyeli var :) velhasıl kelam oynuyoruz biz kızımla arada sırada. yani herhangi bir problem yok şimdilik.
  • şimşek makkuin hayranı olan kıza alınmışsa iyi de yapılmıştır.
  • ben 3-4 yaşında falandım, babam eve siyah uzaktan kumandalı orta boylarda bir oyuncak araba getirmişti.
    anlatamam mutluluğumu, 3-4 yaşın verediği çılgınlıkla eğleniyordum!
    misal arabayı kumandayla hareket ettirip peşinden koşuyordum.*
    bir de şu çek bırak arabalardan almıştı. of ya, duvara çarpıp takla atıp normale dönebiliyordu.
    inanılmaz büyüleniyordum!

    annem kızardı babama, arabalar alıyosun, maça götürüyosun, atari oynatıyosun iyi güzel de kız olduğunu unutmasın derdi.
    babam da he tamam der atarinin başına geçerdi.

    hehe, canım ailem.
  • bu hafta yapacağım şey. kızım 6 yaşından beri istiyor*, sürekli unutuyordum. en son kuzenine doğumgününde güzel bir uzaktan kumandalı araba hediye edildiğini görünce aklı gitti, deli gibi araştırıyorum. kolayca bozulmayacak ve halıda - çimende gidebilecek bir şey arıyorum, 1/18 ve 1/24 modellerde önerilere açığım.

    edit: nikko'nun 1/18 arazi araçlarından birini aldık, kocaman bir şey ama dört kalem pille canavar gibi gidiyor. bundan 20-30 yıl öncenin pillerin ve kasasının ağırlığından kıçını kaldıramayan, o dünya kadar pille en fazla 1 saat oynanabilen uzaktan kumandalı arabalarından sonra bayağı iyi geldi. kızım üzerine telefon monte edip film çekecekmiş, bir de arabaya canavar kostümü giydirip annesini korkutacakmış :)
  • sıklıkla yaptığım şey. daha 3 yaşında ve henüz bebeklerle oynamak yerine arabalar ile oynamayı tercih ediyor. biz de mecburen hediye için tercihimizi uzaktan kumandalı arabalardan yana kullanıyoruz.
  • baba kısmısı biraz da kendi zevklerini tatmin etmek için yapıyor olabilir böyle bir şeyi.

    ben de mi alsam kızıma benzinle çalışan uçar kaçar tipte bir şey. o oynamazsa ben oynarım.

    </kucuk_emrah_mode:on>çocukken hiç oyuncağım olmadı abi, biliyor musun<kucuk_emrah_mode:off>
  • erkek çocuk beklerken kızı olmasını halen kabullenememiş, birkaç yüzyıl önce yaşıyor olsa kızını canlı canlı toprağa gömecek babaların yaptığı son derece saçma eylem. arkadaşlar lütfen kendinize gelin.

    edit: şaka amacıyla yukarıda kullandığım ifadeler amacını aşıp, bazı yazarları sinirlendirmiş ve üzmüş. kendilerinden özür diliyorum. silmeyeyim de ibret olsun.
  • babamda bana hep araba alırmış ama bunun sebebinin kendisi küçük bir çocukken bu kadar güzel oyuncakların olmamasına bağlıyorum. aynı şekilde kardeşlerim daha 5-6 ay kadar ufaktılar sabilerin uzaktan kumandalı oyuncaklardan haberi yok babam gidip uzaktan kumandalı ve kendi etrafında dönen ışıklı arabalar almıştı .çocuklar hiç farkına bile varmadı ama biz babamla az oynamadık. kısacası babam o oyuncakları kendine alıyordu.
hesabın var mı? giriş yap