• yakın gelecekte herkesin kullanacağı ve yararlanacağı ,toplum sağlığı icin cok önemli bir uygulama
  • hakkında neden bilgi yok şaşırdığım uygulama. markette veya elinizdeki bir ürünü taratarak besin değerleri, muhteviyatina yazılmasından kaçınılan maddeleri görebilir, gida terörüne tanıklık edebilirsiniz. tabi bu yuzden ureticilerden ciddi baskı gördükleri aşikar.
  • türkiye gibi bir ülkede bilinçli beslenme çabasında olan, organikten başka birşey yemem diyenlerin paketlenmiş ürünleri tüketmeye devam ettikleri sürece bu ve bunun gibi uygulamaları kullanması şarttır. uygulamada eksikler bulunmasına rağmen yediğimiz gıdaların içeriğindeki maddelerin hangilerinin zararlı olduğunu gösterecek ibarelere sahip. kaynakları ise gıda güvenliği hareketi derneğinin hazırladığı raporlar vb. gıda içeriklerini denetleyen kuruluşlar yeterince temkinli (!) olmadığı için yediklerimizin farkındalığına olanak veren bu tip araçların desteklenmesi gerekir.http://t24.com.tr/…d-azaltti-turkiyede-artti,126638
  • niye ilgi çekmediğini anlayamadığım über uygulama. indirin
  • indirdim ve bulunduğum yer itibariyle sadece nescafe 3ü 1 arada ürününün barkodunu okutabildim diğer ürünleri tanımadı, evet sanırım bir daha içmeyeceğim, teşekkürler kliktag..
  • bir kaç üründe denedim çalışıyor. ürünlerin içeriği hakkında detaylı bilgi veriyor. fakat ürünlerin içeriği hakkında doğru bilgi verdiğinden emin değilim. araştırmalarım devam ediyor.

    peyman marka kurutulmuş yaban mersininde herhangi bir katkı maddesi bulunmadığını göstermiştir.

    haribo marka karışık meyveli şekerleme’nin içinde palm yağı, nişasta bazlı şeker olduğunu göstermiştir.

    dezavantajı her ürünü bulamıyor.daha farklı ürün gruplarında denedikten sonra yine editleyeceğim.

    ocak 2020 edit'i: uygulama üzerinde ürün çeşitliliği çoğaldı, kendi belirlediğiniz kriterlere göre uygun ürünler önerebiliyor, gluten hassasiyeti gibi durumlarda sizi yönlendirebiliyor.
  • bugun yukledigim saglikli uygulama. kontrol ettiklerim ve icerdikleri

    m&m's : nbs, eklenmis seker, soya, misir
    oneo : aspartam, nbs
    knorr cabuk corba : nbs. eklenmis seker, trans yag, palm yagi, soya
    nestle salep : eklenmis seker

    ekleme: bu liste guncellenecektir
  • yararlı bir uygulama. ben de yükledim. fakat malesef tükettiklerimizin hemen hemen hepsinde bir şekilde, olmaması gereken bileşenler zaten var. işte bu yüzden son yıllarda kanser vakaları arttı.
  • özellikle gıda ürünlerinin barkodlarını tarayarak içindekiler bilgisini detaylıca sunmaya çalışan uygulama.

    biraz ağır çalışıyor gibi geldi -s8'den bildirdi- onun dışında oldukça yararlı bir hizmet veriyor. problem şu ki tarattıkça neredeyse sağlıklı hiçbir şey yemediğimizi gördüm. her şeyin içine nişasta bazlı şekeri, mısırı,soyayı basmışlar resmen. vahim.
  • gıdanın içeriğini öğrenmek için konumumu öğrenme izni isteyen garip uygulama.
hesabın var mı? giriş yap