• 4. levent'te bulunan ve farkli sektorlerde calisan insanlarin birlikte uretim yapabildikleri mekan.
  • yaratıcılarından yeni fikir ve ürünlerin hikayelerinin dinlendiği, aynı zamanda networking fırsatı da sağlayan motivasyon/fikir/ilham verebilecek oluşum.

    bugünkü programı için:
    kolektif explore

    daha da detaylı bilgi isteyen, ilgilenenlere:
    kolektif house
  • sayı saymayı bilmeyen ya da hiç dayak yemememiş kişiler tarafından kurulduğunu düşündüğüm yeni nesil ofis mekanı.

    sanayi mahallesi'ndeki şubesinde geçerli olmak üzere sanal ofis hizmeti için aylık 320 tl para istiyorlar. bak sanayi mahallesi derken, o büyükderece caddesinin üstünden falan bahsetmiyorum. yerleri gayet tamircilerin arasında. buraya 320 tl istiyor adamlar!en büyük rakipleri urban station galata ofisi için bu parayı istiyor.

    eyyorlamam bu kadardır.
  • kimseye bi değer kattığı yok, ayakta adam sikiyolar sanal ofis diye. sanayi mahallesini biliriz, istanbulda çakalın ve ejderin başkenti burasıdır. nerede lafı dolandırma, olduğu değerin üstünde gösterme, malı değil ambalajı satma varsa bu bölgededir. ofis kafe dediği yerin yan tarafı oto tamircisi, üst tarafı pavyon. mesaiden sonra acaip de prestijli konsomatrislerle bira içme imkanı tanıyor mu ? bence tanıyodur .
  • kullananlara birkaç sorum olacak lütfen yeşillendirin.
  • diğer lokasyonlarını bilmem ama levent şubesinin son derece şık ve rahat bir çalışma ortamı sunduğu sanal ofis.
  • cihangir tarafında yaşasaydım kesinlikle kendileriyle çalışırdım. hem çok iyi bağlantılarla da tanışma fırsatım olmuş olurdu. yaptıkları işleri hayranlıkla takip ediyorum. keşke benim olsa
  • içi çok güzel döşenmiş, ambiyansı çok hoş.. fakat fiyatlarını bilen var mı bilmiyorum ama öğrensin ve "ulan kim veriyor buraya bu paraları?" diye birkaç gün boyunca dolanıp dursun, eş dost sohbetlerinde anlatsın. bir kere her sektör için uygun değil, özellikle sık toplantı yapan, müşteri ağırlayanlar için. çünkü toplantı odaları yetersiz ve randevu usulü. fazla sayıda kitap, dosya veya dokümana sahip kişiler için odalar resmen bit kadar. 5 kişilik olarak tanıtılan odaları görünce dumur oluyorsunuz. eğer bilgisayar başı işler yapıyor iseniz uygun kabul edilebilecek bir platform. ancak 5 m2'lik odaya 4bin tl ödemek ister misiniz bilemiyorum tabii.

    fikir güzel, dizayn güzel, fiyatlar uçuk.
  • insanın burada çalışası, dijital dünya'dan çevre edinesi geliyor. fiyatlarına baktığımızda ise, evet pahalı. ancak sanal ofis, hazır ofis, paylaşımlı ofis işini yapan diğer firmaların fiyatları ile kıyaslandığında ise gayet makul. yahu maltepe metrosunun yanındaki malte hazır ofis de 5 kişilik ofis için aynı parayı istiyor.
  • levent'te küçük silikon vadisini kurmuşlar. kira fiyatları silikon vadisi gibi pahalı.
hesabın var mı? giriş yap