• götünüz0 de yırtsanız oranın adı kürdistan ve siz de orada yenilmeye mahkumsunuz! ve batıda da yemilmeniz için elimizden gelenin fazlasını yapacağımızdan emin olabilirsiniz
  • (bkz: ypg bize mi saldıracak) ve (bkz: pkk'lıların da oyuna talibiz) gibi cümleleri kurma cüretini gösteren bir muhalefet anlayışına ram olanların bu tür başlıklara yazmasını beklemek saflık olur. ta ki mikrofon açık ununulup gerçekler ifşa olana kadar suskun kalınacak başlıklardan sadece biri. lanetliyorum.
  • sezai temelli’nin kürtçülere kendini sevdirmek için sarfettiği saçma sapan ve provokatif söz öbeği. batının karşıtı doğu sözcüğünü kullanmak yerine kürdistan demeyi tercih etmiş. böyle konuşarak hiçbir kazanım elde edemez. bu kışkırtıcı üslup sadece kan kokuyor. bütün türkiye’yi düşünen birinin böyle konuşmaması lazımdı. haddini bilmeli. hatta özür dilemeli. diler mi, sanmam. ne olur? zamanı dolunca silinir ve çöp olur gider. bu da türk soluna vurulmuş bir darbe olarak kalır. zaten her gün destekleyenlerinin yani solcuların dayağını yiyor.

    genel anlamda türk solu evrensel, kapsayıcı ve özgürlükçü ilkeleri benimsemeden birçok kesimin orospusu olmaya mahkumdur. bu öyle bir sol ki kendini sol sanan sekülerse de gayet türk milliyetçisi olan chp de sömürür, hdp çatısında bulunabilen her türden kürt milliyetçileri de sömürür, ekonomik sistem olarak sosyalizme göz kırpan ve bütün partilerinin adı birbirine benzeyen milli görüş sömürür, zamanın ruhu neticesiyle yok olmak üzereyken bol likidite ve kapitalizmin mutlak kazanımları sayesinde yükselişe geçen neo sosyal devleti ortaya çıkaran alt sınıfların sevdası ak parti de sömürür.

    ben solun bu kadar ortalık malı olduğu ülke pek görmedim. kendinden utan ulan sol.

    edit: sezocan eklendi.
  • bu adamların götlerinin kalkmasının chp ile filan alakası yok, açılımdan önce bunların hiçbir legalitesi yoktu. bunları karşısına alıp devletin muhattabı haline getiren akp ve onun yardakçılarıdır. oslo görüşmeleri ile bunları başımıza bela eden bizzat akp hükümeti. 1999-2002 aralığında sınırlarımız içinde neredeyse hiç terörist kalmamışken iç güvenlik operasyonları sırasında şehirlerimizde neredeyse ordu seviyesinde mukavemet gösteren bir terör örgütü oluşmasının müsebbibi de bizzat akp hükümetidir.
  • batı da kürdistan'dı sanki ezhel öyle demiyor muydu kafam karıştı. batı kürdistan mı burada kast edilen? istanbul ankara izmir edirne çanakkale bursa eskişehir antalya konya vs ne oluyor bu açıklamaya göre? kürd'ün ayak bastığı yer kürdistan diye biliyordum ben, hedef mi küçülttünüz, hayali 3 kıtaya hükmetmek olan bozkürtleri hayal kırıklığına uğratamazsınız.

    (bkz: kürdistan'ın başkenti istanbul'dur ankara'dır)
hesabın var mı? giriş yap