• manchester united'de forma giyen orta saha oyuncusu.. defansif oyunu ile gelecek vaaden bir isim.
  • basketbol hayatına atlanta hawksda devam eden center.
  • fransa doğumlu, uc berkeley * mezunu eski nba oyuncusu. lakabı olan yogi kendisine, çılgıncasına hayranı olduğu yogi bear çizgi filmi dolayısıyla kardeşi tarafından henüz çocukken takılmıştır. çaylak yılı olan 97-98 sezonundaki sacramento kings macerası haricinde dişe dokunur hiçbir nba sezonu yoktur ayrıca. yine de maç başına 11.5 dakika süre bulabildiği 286 maçlık kariyerinde 278 blok yapmayı başarmıştır.
  • futbolcu olanı manchester united'da beklenen seviyeye hiç çıkamamasının ardından kiralık olarak takım takım dolaştıktan sonra bir süredir hearts'ta oynuyor.
    hatta daha evvel de kiralık olarak united'tan hearts'a gelip sonra kiralık mukavelesi bittikten sonra hibernian'a transfer olmuş, iki sezon burada oynamasının ardından yeniden hearts'a dönmüştür ki, modern iskoç futbolunda bu gibi gidip gelme eylemini ikili ezeli rakip* arasında gerçekleştiren tek isimdir. şu sıralar ismi gençlerbirliği ile anılmakta, göreceğiz.
  • ankara'ya gelmesi şaşırtıcı oldu şahsım adına. bilemiyorum, belki de 10 yıldır kendisini merak etmediğim için olmuştur bu şaşkınlığım. tsl'de ise şu ana kadar adı anılmamış. ilginç bir detay bu da.
  • ocak 2011den beri charlton athletic'te oynamaktadır.
  • nba live 2004'te overall ratingi en düşük power forvetti. buna rağmen blokçu özelliği vardı. takımlarımda bol bol yer verirdim kendisine. her sezonu blok kralı olarak tamamlardı. hey gidi michael abi!

    tip olarak lost'taki michael'a da benzerdi.
  • [polis michael'ın* duvarlara graffiti yaptığını iddia ediyor, fakat ne duvarlarda yazı ne de boya var ortada. michael tutuklanıyor. polis memuru michael'ın tutuklanmaya karşı koyduğunu iddia ediyor. bir destek ekibi çağırıyor. beş polis geliyor. (...) doktor odadan çıktığında oturdu ve, "oğlunuzun o kadar çok sorunu var ki ölmesini dilemeniz gerek," dedi. (...) yasa dışı müdahale sonucunda copla boğazına bastırılmasının beyin tabanında büyük bir kanama oluşturduğunu söyledi.] jennifer clement - dul bayan basquiat

    "yüzü kesiklerle kaplı, teninde cam parçaları var. (daha sonra polisin michael'ın yüzünü ekip arabasının camına geçirdiğini öğrenecek)." jennifer clement - dul bayan basquiat

    suzanne mallouk on michael stewart
    (bkz: defacement)
    (bkz: polis cinayetleri)
    (bkz: metin göktepe)
    (bkz: festus okey)
hesabın var mı? giriş yap