• 13 mart 2018 rex tillerson'un kovulmasından sonra abd başkanı donald trump tarafından bizzat twitter hesabından duyurduğu atamadır. pompeo, cia başkanlığından bu göreve atanmıştır.

    https://twitter.com/…rump/status/973540316656623616

    http://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-43385555
  • kendisini tanımam etmem ama soyadı beni ürküttü açıkçası.
  • hic tekin birine benzemiyor bu adam. bu soyismi en son kullanan roma konsulu magnus pompei idi hatirladigim iki bin yil kadar once. kaldi ki ismi de adamin afili bi isim. "michael richard". michael koymus ana babasi yeteri kadar karizma zaten, yetmemis bi de richard diyelim oglumuza demis. olmus michael richard pompeo. vay amk. sempatik gorunsun, cok tirsmayalim diye de kisaltip mike demisler adina herhalde. tabi bunlar hep amerikanin oyunlari. saglam disisleri yapacaga benziyor. not ettim mike.
  • bilenler bilir zaten de, bilmeyenler için söyleyelim, adam tam bir ortadoğu düşmanıdır. ortadoğu üzerinde müthiş boktan işler yapacağına ben şimdiden kefilim. yahudilere yarayacak bir kıvama getirecek yine ortadoğuyu ve maalesef bizim sınır bölgemizi.

    bakın abartmıyorum, biz bu adamın dış işleri bakanlığı döneminde abd ile savaşa bile girebiliriz. öyle pislik herifin teki bu lavuk. cia dediğin şey zaten dünyanın en büyük terör örgütüdür.

    abd 10 yıldır sıçıp batırdığı ortadoğuya tüy dikmeye gelmiştir. uçağı düşesice şerefsizin tekidir.

    not: arkadaşlar hakkınızı helal edin, bu herif beni buldurup g.tume şu yazı yazdığım klavyeyi sokturur. (muhittin topalak from kazlıçeşme)
  • 15 temmuz darbe girişiminin ertesi günü twitter'da türkiye'yi "totaliter radikal diktatörlük" olarak tanımlamıştı.

    "erdoğan hükümetinin anca iran yönetimi kadar demokratik olduğu" ifadelerini de kullanan pompeo daha sonra bu tweet'ini silmiş ve twitter hesabını da kapatmıştı.
  • menbuc ile yapilan muzakerelerin yine basa saracaginin habercisi sahsin yeni atamasi. afrin'e etki etmesi ise artik zor. oranin treni coktan kalkti.
  • orta doğu ve bizim açımızdan iyi olmayan gelişme. adam baya baya türkiye karşıtı, hain fetö darbesini alkışlamış, azılı islam düşmanı biri. abd ile iplerimiz tümden kopabilir. yunanistan'ı üzerimize saldırtma planları da masada. ayrıca abd'nin suriye'ye ve peşinden iran'a müdahale ihtimali ciddiyet kazanmış olabilir.

    (bkz: #74997468)
    (bkz: #74997827)
  • akıllara neyzen tevfik'in şiirini getirmiştir.

    "türkü yine o türkü
    sazlarda tel değişti
    yumruk yine o yumruk
    bir varsa el değişti"
  • yakın tarihte attığı erdoğan tweeti ve şimdilik benzer cılız, türkiyeyle ilgili resmileşmeyen terörist ülke benzeri ifadeleri bir kez daha öylesi bir mevkide akla getiren. ülkede muhalif bırakılmadığından belki gündeme gelmiyor ama dış gündemi biraz takip eden biri, bu ülke için kabus çığlıkları duymaya başladı. zarrab mıdır ne kadar hayır sever ödül verdiğimiz iş adamıdır, adamın davasındaki ifadelerle iyice ayyuka çıkmıştı, ülkenin düştüğü uçurum zaten ortada, umarım e. mütercimler'in öngörüsü haklı çıkmaz!
hesabın var mı? giriş yap