• nispeten hesaplı, dolayısıyla tipsiz, ama bir kaç tane hedefi 12'den vuran ürünüyle mağazalarda gözümüzün aradığı spor malzemeleri, kıyafetleri üreten bir firma.

    http://www.mountainhardwear.com/
  • the north face ten pahalı patogonia dan ucuz başta dağcılık ve kayak olmak üzere spor malzemeleri üreten amerikan firması.
    amerika'da bile oldukça pahalıdır ama malzemeleri çok kalitelidir.
    birer american hardware içlik, polar ve parka ile kutuplarda bir hafta takılabilirsiniz...
  • pek hesaplı olduğu söylemi, sezon sonu veya stok fazlası ürünler için geçerli olan, normal şartlarda arc'teryx ile birlikte usa menşei en pahalı dağcılık ürünlerini üreten firmalardan biri.

    patogonia firmasının fiyatları ile karşılaştırdığımda da bir fark görmediğim firma ( waterproof shells, insulated jackets vs. ).
  • pek hesaplı olduğu, bilakis patagonia'dan ucuz olduğu söylemi tamamen görece olmakla birlikte, the north face, mammut, arcteryx, patagonia, marmot gibi markalarla sezon ürünleri yaklaşık, üç aşağı beş yukarı, aynı fiyat aralıklarında satılmaktadır...
    zaten bu ürünler içinden kuzey amerika menşeili olmayan tek marka mammut olarak düşünüldüğünde, şampiyonlar ligi devlerinin mücadelesi gibi bu markalar kıyasıya bir mücadele içindedirler.

    amerika'ya gitmiş bir watlı dostunuz falan varsa, bunun teknik ceketlerinden istememek elzemdir, filandır. diğer türlü nepal taraflarında orjinale çok yakın çakmaları da iyi fiyatlarla satılır. kaz tüyü ceketlerine filan 150 dolardan ağız açarlar ki siz pazarlıkla 70-80 dolarlara kadar fiyatı aşağı çekebilirsiniz...

    sözün özü; mountain hardwear seçkin ve şu an için bakir bir markadır, kalitesi tescillidir. ülkemizdeki çakma tnf'ler gibi ele ayağa düşmemesi için yalnızca giyiniz; bilakis giydirmeyiniz, özendirmeyiniz...
  • http://www.mountainhardwear.com/…44,default,pd.html şu modeline hasta olduğum markadır, kendi sitesinde 160 dollar iken partner sitelerde 127 dollara kadar bulunabilen (bkz: fleece) veya (bkz: jacket). (bkz: the north face)'in de thermal fleece adındaki fleece'leri benzer görünümlüdür ama mountain hardwear'inkiler daha güzeldir. (bkz: patagonia)'daki bu http://www.patagonia.com/…ator-fleece?p=25136-0-331 modeli de benzer ama yine de bi mountain hardwear değildir.
  • (bkz: #31701724)
    hadi hayırlı olsun.
  • abd merkezli outdoor giyim markasi. dagcilik, kis sporlari, hiking, trekking ile ugrasanlar icin guzel modelleri mevcuttur. orta pahaliliktadir diyelim ama sene sonu indirimlerde normal fiyatin ucte biri gibi cok iyi firsatlar yakalamak mumkundur.
  • california merkezlidir. ghost whisperer modeli çok hafif ve kullanışlıdır.
  • ghost whisperer modelini kullanmaktayım. mont gerçekten ağırlığına göre sıcak, ancak çok çok aşırı bir sıcaklık da beklemeyin, çünkü amacı ''ultimate heat'' değil. burada önemli olan terim ''ağırlığa göre sıcaklık''. genelde dağcılar çok soğuk yerlere tırmandıkları için böyle hafif malzemeli mont arıyorlar ki üstlerine daha çok katman giyebilsinler ağırlık yapmadan, ancak şehirde bundan sıcağına ihtiyacınız yok, eğer erzurum'da vs. yaşamıyorsanız. onun haricinde kullanılan materyali çok ince ki, mountain hardwear dünyada sadece bir fabrikanın bu kumaşı dokuyabildiğini belirtmiş, insan korkuyor biryere takılacak vs. diye.mont gerçekten hafif, serçe parmağınızla monta istediğiniz herşeyi yaptırabilirsiniz o kadar hafif, üstünüzde var mı yok mu belli olmuyor. geçen sene şu an satılan fiyatın çok altına almıştım, bunda doların geçen seneye oranla düşük olması en büyük etken tabii ki. eğer kaliteli bir kaz tüyü mont istiyorsanız tavsiye ederim. tabii ki de rds serfitikalı. (bkz: responsible down standard)

    şöyle de bir videosu var: https://www.youtube.com/watch?v=m8yjmzqmudk
hesabın var mı? giriş yap