• 2014-2015 sezonunda lyon onbirine yerleşmiş, süratli, dengeli ve çok yetenekli ofansif oyuncu.

    lyon'un sezonun ortalarına doğru yaşadığı müthiş çıkışın baş mimarlarından.

    gelecek yaz döneminde arsenaller falan peşinde kuyruk olur.
  • şutları iyi olan bi kardeşimiz.
  • fransa ligini domine eden cezayir asıllı fransız ortasaha. raket gibi bir sol ayağa sahip bu hayvanatın 2014-2015 sezonunda an itibariyle 12 gol ve 12 asisti bulunmakta.

    alexandre lacazette ile beraber pılını pırtını toplayıp gitmesi kuvvetle muhtemel. clement grenier'in sakatlığı kendisine yaramış, parıl parıl parıldamıştır.

    yürüyedur tosun...
  • lyon ile bu sezon çıkmış olduğu 37 resmi maçta 14 gol 13 asist ile oynayan orta saha oyuncusu. aynı zamanda sol kanat ve forvet pozisyonunda da oynayabilen enteresan kafa yapısına sahip bu arkadaşımızın bu yaz takımından ayrılması bekleniyormuş.
  • arsenal dün oynanan bordeaux maçında kendisini izlemek için scout yollamış.
  • adı, fransa'nın yeni "zidane"ı olarak geçen ve değeri her geçen gün yükselen cezayir asıllı fransız futbolcu.
  • dün akşam oynanan portekiz-fransa hazırlık maçında çapraz bağları koptu. nereden baksan 8 ay yok.

    saçma sapan bir hazırlık maçı yüzünden kariyeri tamamen değişecek çocuğun. lyon da en önemli oyuncusundan yoksun kalacak. böyle durumlarda takımlar bağlı oldukları federasyona çok ağır tazminat davaları açmalı.

    fekir bu sezon muhtemelen 20 atar 15 de attırırdı. (geçen sezon 15 gol 13 asist) bunun üstüne de epl'de bir takıma 60 milyon civarına satılırdı. bir daha bu seviyeye çıkıp çıkamayacağı bile meçhul şimdi.

    çok yazık, çok.
  • hakikaten yazık olmuş futbolcu. inşallah aynı güçle döner sahalara.
  • olympique lyonnais takımının bu sene çok arayacağı futbolcu. bir kaç ekleme yapıldıysa da onun yokluğu hala hissediliyor, takım geçen sene oynadığı futboldan çok uzakta bu sene.
  • 2015/16 sezonunun ilk 4 maçının sonunda 4 gol 1 asistlik bir istatistiği varken bir sporcunun yaşayabileceği en ciddi sakatlıklardan birine yakalanmış ve 8 nisan 2016 montpellier lyon maçında sahalara dönmüş olan 22 yaşındaki futbolcu. son dakikalarda oyuna girerken bütün stadyum tarafından alkışlandı, televizyon başında ben duygulandım.

    maçta ise kaleciyle karşı karşıya denemiş olduğu aşırtma şut gole yaklaştığı tek pozisyondu. ligue 1'de son 4 haftaya girildiği için avrupa şampiyonası kadrosuna alınma ihtimali düşük gözüküyor ama bu kısa sürede form tutabilirse kendisini fransa kadrosunda izlemek büyük bir keyif olur doğrusu.
hesabın var mı? giriş yap