• o.j. simpson'nın 1994 yılında bıçaklanarak öldürülen eski karısı. aynı anda olay mahalinde bulunan ve erkek arkadaşı olduğu söylenen barmen ron goldman'da bıçaklanarak öldürülmüştür. bu çifte cinayet, vakti zamanında tarihin en tartışmalı davalarından biri olmuştur.

    hikayesi için:
    https://www.youtube.com/watch?v=er-2shuokp0
    https://www.youtube.com/…atch?v=tlfltaozdyo&t=1397s
  • o.j. simpson'ın eski, ölen karısı. oj'in kendisini öldürüp öldürmediği ile ilgili oldukça medyatik bir davanın konusu olan merhume..
  • 18 yaşında güzelliği dışında elinde bir bok yokken , medyatik ünlü zengin adamı evli eşinden ayırıp tatlı hayatının parçası olmuş devamında aldatılınca adam kafasına göre yaşamaya devam edince isyan edip ayrılmaya çalışmış haliyle de öldürülmüş vatandaş.

    bir kere bu adamın böyle biri olduğu ezelden belli evliyken senle gezmiş takılmış. senle evlenince sana niye sadık kalsın. ama para tatlı tabi. iki de çocuğu koyunca ben ayrılmak istiyorum. o.j bana ayrı ev açsın. o.j.'nin açtığı eve ben kafama göre adam atıp kaşarlık yapayım. o.j.'nin paralarını elin silik erkekleriyle yiyeyim. e be kaşar o zaman baştan evlenmeseydin adamla o sülüklerle evlenseydin. o.j.'de gavat zaten kendi parasıyla çocuklarının anasını elin erkeklerine peşkeş çekecek. sonra adam cinnet geçirir bıçaklar tabi hepinizi.

    bakınız prenses diana aynı halt. sen yüzyıllarca yıllık ingiliz kraliyet ailesine gelin git sonra kraliyet kurallarına karşı çıkmaya kalkış. e uyanık geçinen kaşar senin nereye gittiğin belliydi gidip sıradan vatandaşla evlenseydin. ama prenses olmak tatlı geldi tabi. sen koskoca gelecek ingiliz kralını boşar , pakistanlı kucağından arap kucağına atlaya atlaya gezersen tünelde sıkıştırırlar seni. adamlar dünyayı kontrol altında almış sen kim o kraliyetin gururunu ayaklar altına alacaksın.

    bu iki olayın kendini zeki sanıp ; zengin , popüler , kuvvetli erkekleri kafalayıp çocuk patlatıp boşanır ömür boyu rahat ederim diye hayal kuran kızlara örnek olmasını umut ediyorum.
  • 12 haziran 1994 günü henüz 35 yaşındayken o. j. simpson tarafından boğazı kesilerek canice katledilmiştir.

    --- +18 ---

    olay mahallindeki hali: https://slideplayer.com/…le’s body at the scene.jpg
    boğazının kesilmiş hali: https://pbs.twimg.com/media/clqd4jpuoaqpjnq.jpg

    --- +18 ---
  • yukarıda benden iyi mi bileceksin pezevenk nickli bir kadın düşmanı tarafından inanılmaz gerekçelerle yaftalanan mefta ve güzel kadın.

    kadın senelerce o.j. pisliği tarafindan öldüresiye dövülmüş, itilmiş, kakılmış, psikolojik ve fiziksel her türlü iskenceye maruz kalmış, bu yukarıdaki mal da onun hakkında utanmadan diyor ki; "ee evlenmeseydi.."..

    siz şaka mısınız?

    azalarak biter misiniz ?
  • boşanmış olmasına rağmen hala kocasının soyadı ile bilinmesi saçma olan eski kocası veya onun bir yakınını tarafından öldürülen merhume kişi.

    yukarıdaki kadın düşmanına söylüyorum o zaman oj denen jigolo da gidip onunla evlenmeseydi , o adam bilmiyor muydu o kadının onun parası için evlendiğini, zoruna gidecekse neden normal vatandaş ile evlenmedi de kardeşi yaşındaki kadınla evlendi ? (adam ilk evliliğinde sadik kalmadı diye ikinci evliliğinde neden sadık olmasın? )o kadın da işte ona yapar, parasız yaşlı adamla ne işi var, öyle bir kadını istiyorsa tabiki paraya sahip olacak, çocuğu olduğu zaman ev açma gibi bir şeyi göze alacak gibi kadınlar da savunsun o zaman , böyle bir savunma siz paşa erkeklerin hoşunuza gider mi ? gitmez. o zaman kapa çeneni. öldürme, şiddet asla meşrulaştırılamaz. parayı veriyorum, döverim, öldürürüm böyle saçma sapan bir cümle olur mu lan ? roller değişse zengin olan nichole olsa , önceden öyle vukuatı olduğunu bile bile orenthal onunla evlense sonra kadın adamı sürekli dövdürse, adama hayatı dar etse, iş bulmasını engellese ühü ühü kadın erkeği ezemez diye ağlayarak gezinirsiniz.

    ayrıca o kadın onun eski eşi, eski eşi üzerinde hiçbir hakkı yok, eski eşi başka erkeklerle beraber olmak isterse olur, eğer o evi açan o ise o evi kadına şiddet uyguladığı için açıyor, tazminat olarak.

    konuya dönersek nicole brown abd devleti tarafından kurban edilmiş bir beyaz kişidir. normalde bir siyahi zengin olsa bile beyaz abd devleti için jay-z nin dediği gibi still niggadır. yani hala siyahtır. bir siyahi beyazı öldürdüğünde o yıllarda elini kolunu sallaya sallaya çıkamazdı. o adamı devlet istese hapse tıkar hatta bir şekilde onu hapiste bile öldürürür malına bile çökerdi ama sanırım o.j. başlığında denildiği benim de aklıma yatan bir teori var. o yıllarda sanırım artan bir şekilde beyaz kadınların siyahi erkeklerle evlenmesini engellemek, beyaz kadınları ve onların beyaz ailelerini korkutmak için o.j. güya bir örnek olarak içeri atılmadı. siyahi ile evlenirsen başına böyle bir şey gelebilir, zaten o zaman ırkçılığın yüksek olduğu abd'de beyazların siyahiler tarafında cinayete kurban gitmesi onlar için beyazın bir beyaz tarafından aynı muameleye gitmesinden daha korkunç ve gurur kırıcı bence.

    bu bir ikinci neden de o zaman beyazlar tarafında işlenen siyahi cinayetlerinin siyahiler üzerindeki etkisini azaltmak, siyahilerin tepkisini azaltmak için nicole brown ve ron goldman denilen merhumların kanı yerde bırakıldı.
    devlet jüriyi neredeyse tamamen siyahlardan oluşmasına saçma bir şekilde izin verdi. siyahilerin canından bezdiren zalımlar tepkilerin artmasını engellemek için bunu yaptı. keşke siyahilere işkence edeceklerine adil davransalardı hem siyahilerin kendi beyazlarının kanı yerde kalmasaydı. siyahi beyaz fark etmez hepimiz insanız. kimse böyle bir muameleyi hak etmez .

    bu olayın sjw akımının başlangıcı olduğu düşünülse de bence değildi. sjw 'lik 2010'lu yılların sonunda çıktı. zira 1995'te kapanan davadan sonra 2010'lu yılların sonuna doğru pek de siyahileri ya da eşcinsellerin hoşuna gidilmeye çalışılacak hareketler o kadar da çok değildi. bence olay tamamen toplumsal siyasetten ötürü. devletin bir planı vardı, onların bir house niggası olan o.j. de bu hizmet için seçildi o kadar. yoksa onu toz duman ederlerdi ki zaten 13 yıl sonra adam kendine bu olaydan dolayı güvenerek silahlı soyguna kalkıştığı zaman devlet onun bacağına bu sefer sıçtı. hapse attılar ama bu da yeterli olmadı. 33 yıl cezası onaylanan kişi 9 yıl hapis yattı. onu oradan hiç çıkarmayacaklardı .yaşlı olmasına rağmen yatan hala yatan yok sanki . intikamını o şekilde alacaklardı.

    (bkz: malcolm x house nigga field nigga)(bkz: jay-z the story of o.j.)
hesabın var mı? giriş yap