• samsun ilinde konuşlanmış üniversite görünümünde bir kurum.kampüsündeki içok büyük camisi ile de tanınır.gerici bir örgütlenmenin derin izlerini taşır bir nevi gazi üniversitesinin karadeniz versiyonudur.ama yeni rektörleri bu gerici örgütlenmeye karşı atılımlar yapmak istemektedir oysa atı alan üsküdarı çoktan geçmiştir.
    bu eğitim kurumunda adının dışında üniversite havası yoktur. daha çok lise havası vardır.
  • birazcık liseyi andıran gereksiz büyük araziye sahip olan üniversite bu yazdan itibaren odtü ile ortak proje başlatıp alış merkezi fln filan yapılacak üniversite sanırsam çook beklememiz gerekicek... bide şöyle bi uyarı tabelaları vardırki lezizdir "kampüs içerisinde direksiyon talimi yapmak,piknik yapmak,avlanmak,ormanlık alanlara girmek tehlikeli ve yasaktır"

    asırlar sonra gelen edit:ulan yapa yapa prefabrik kıytırık bir şey yaptılar içine internet kafe ve kırtasiye koydu allahsızlar...
  • ziraat fak ve fen-ed fak binaları labirent olarak inşa edilmiş ancak eğitim birimi olarak hizmete sokulmuştur. ziraat öğrencileri okula girmeye çekindikleri için kışın ders takip etmemekte yazınsa fakülte çevresindeki tarlalarda çapa yapmaktadırlar.
  • guzide ulkemın en kotu- lıseden bozma , iç guveysınden hallıce olan- üniversitesi
    eger sozluk'e bakıp tercıh yapacak olan oss elemanlarına tavsiyem (eger boyle bırısı varsa , ki olmalı guzel yurdumda her cıns bulundugu gıbı bundan da bulunmalı . cunku garba gıderken o nurlu yolda o cınslere de ihtiyacımız var) tercıh etsınler kı anlasınlar hanyayı konyayı.
  • manyak buyuk alana sahip universite. genclik aktiviteleri bazinda daha korpe olsada* hızlı ilerleme kaydetmistir. doga ile butunlesik, gezi ve gozlem yapmak icin idealdir. camisi ise buyuk olmaktan ote ilginc denebilir. hani stargate filmindeki piramidlere benzer. tip bolumu turkiyedeki ender interaktif egitim yapan yerlerden birisidir.
  • üniversiteyi üniversite yapan öğrencidir...yaşamayı bilmek lazım...
  • beş yıl önceki yönetim değişikliğinin ardından torpil ve akraba kayırma iddialarının bir türlü durulmadığı en kötüsü de tüm bu iddiaların gerçekten de doğru olduğu üniversite. rektör danışmanları ingilizce bilmezken eğitim kalitesinden bahsedilmeye çalışılan, aynı bölüm mezunları dururken alakasız bölümlerden mezun olan şahısların lisansüstü eğitime alındığı üniversitem/si. (http://www.memurlar.net/haber/16943/#)
  • bir önceki rektörü osman çakır döneminde kafatasçı yuvasıydı. benim okuduğum dönemde ferit hoca geldi.. pek bir sey değişmedi. senatoda bulent ortacgili getirelim diye baskı yapıyorduk.. rektör yardımcısının sözü "ortacgil değişen kimliğimize uygun bir isim değil".. ohhaaa derler adama.. uygarlıktan nasibini almamış bir okul. ben tıp fakultesine 4 sene dayanabildim.. fazla bile geldi.. okuyanlara tanrı sabır ihsan etsin..
  • baharda rengarenk olan,ekstradan bi güzellesen üniversite....
hesabın var mı? giriş yap