• istanbul gaziosmanpaşa'da 1992 yılında kurulmuş, yeni yaptığı binasıyla gaziosmanpaşa'nın gözbebeği olmuş 150 yataklı hastane.

    tüp bebek tedavisinden organ nakline kadar her türlü bölümde hizmet veren, varoşların ortasına kurulduğu için varoş hastanesi diye de anılan güzel ve ekonomik bir hastane. yönetim kurulu başkanı mustafa hayta'dır. http://www.gophastanesi.com.tr/

    edit: eski ssk hastanelerinden farksız bir durumda şu an.
  • lig tv de yayınlanan turkcell super lig maçlarına sürekli reklam veren hastane.
  • hüpper soyucu bir pastane..evet pastaneye daha çok benziyor
  • her iki elimden de quervain ameliyatımı olduğum hastane. doktorların, asistanları ve çalışanların güleryüzü ameliyat öncesi ve sonrasında inanılmaz motive edici. hasta ve refakatçi yemekleri de harika. ameliyat sonrası hastane adına tarafıma yollanan çiçek de ayrıca muhteşem. o kadar para bayılıp en iyi hastanelerden birinde doğum yaptım, böyle ilgi ve alaka görmedim, tüm çalışanlarına bravo.
  • neredeyse birinci sınıf bir otel olmayı başarmış olan hastanedir. bu bakış açısı ile geliştirdikleri işletme poltikası karşısında insanın kendini keriz gibi hissetmesinin yanı sıra, yıkıcı sonuçları da olabiliyor. yeni bir tüp bebek merkezi kurulmasından dolayımıdır bilinmez; spermiyogram testi için terçih edilmemesi gereken hastanedir. aslına bakılırsa, genel olarak tüp bebek merkezlerinde spermiyogram testinin yapılmaması gerekiyormuş. bunu anlamam için test sonuçlarıma bakan ve tüp bebek merkezinin başkanı olan uzman hekimin "normal yollardan çocuk sahibi olmanız mümkün değil. hemen gelecek ay aşılama deneyelim size" gibi bir öneride bulunması ve akabinde ertesi gün sabaha kadar internetten araştırıp bulduğum, bu konuda uzmanlaşmış ve tıp fakültesinde ders veren bir profesöre muayene olmam gerekiyormuş. test sonuçlarına bakıp "bu sonuçlara bakarakmı çocuk sahibi olamayacağınızı söyledi!?" diyerekten sonuçları masaya atması ve sorunun ne kadar basit bir noktada olduğunu anlatmasıyla ömrümden giden birkaç yılın bir kısmı götümden olmak kaydı ile tekrardan bünyeme kazandırıldı. o yüzden bünyemde çok özel bir yeri vardır bu hastanenin.
  • 1. class medical certificate** almak için en efektif, en uygun ve en hızlı çözümleri barındıran hastanedir. havacılık bölümünden şu ana kadar hiç şikayet duymadım.

    edit büdüt: artık bol bol şikayet duyar oldum..
  • kan aldırmaktan korktuğumdan sebep şantiyeye yakın olması ve kaçma riskimin olmaması nedeniyle sabahın köründe beni kendisiyle beraber sürüklediği hastane.
    yanıma bi harita mühendisini de vererek hastaneye gönderen babam 1 hafta boyunca kan aldırmamak için yapmadığım kalmayan beni yüzünde zafer kazanmış bir edayla gaziosmanpaşa hastanesine gönderdi.
    kan alıcak olan kadın tam iğneyi çıkarırken almayalım mı diye sorunca gerçekten korktuğumu orda anladım.yani şaka maka yapmıyomuşum gerçekten kan aldırmaktan ürküyomuşum.soruyu duyunca daha iyi anladım.
    son bi çırpınışla kafamı iki yana salladım almayalım anlamında ama artık çok geçti.
    çok entersandır ki hiç acımadı.
    eğer tekrar kan aldırmam gerekirse ki namümkün o hastaneyi tercih edeceğim muhakkak.
  • etrafına 1 km çapta bir daire çizecek olursak. istanbuldaki en fazla uyuşturucu ticareti yapılan alanı çizmiş oluruz. halk arasında bursa mahallesi diye tabir edilen yerdedir.
    hastanenin hemen birkaç sokak yanında torbacıları rahatlıkla bulabilirsiniz.
    olurda akşam vakti hastaneye işiniz düşerse (allah düşürmesin) aklınızda olsun etrafta fazla dolaşmayın kapının önünde bekleyen taksilere atlayıp uzayın.

    6 7 yıl önce gece vakti dişimin dayanılmaz ağrısından dolayı gittiğimde uzman doktorun olmaması nedeniyle, aceminin biri 4 morfin vurmasına rağmen hala hissettiğim dişimi beni bağırta bağırta 8 parçada ancak çıkartabilmişti. o gün bu gündür dişçiye gitmem. ama sonuçta bu münferit bir durumdur hastaneye mal etmemek gerek.

    bunların haricinde gerçekten kaliteli bir özel hastanedir. özellikle son zamanlarda gerçekten standartlarını yükseltmişler.
  • sürekli ücretsiz check-up kazandınız türünden, banner olsa tıklanmayacak smsler gönderen hastanedir, ilgilendiği alan insan sağlığı olan bir kuruluş nasıl böyle saçmalayabilir aklım almıyor doğrusu, bunlara güvenip bıçak altına da girilmez.
    ---
    edit: nekodunlangafana uyardı; http://www.internethaber.com/…bar-edin--312597h.htm
  • özel hastanelerin birçoğu muhafazakar, daha dindar, islami vs. (nasıl tanımlarsanız artık) kesim tarafından yönetilir, örnek vermek gerekirse medical park, şifa hastanesi, sema hastanesi, türkiye gazetesi hastanesi vs. çalışanlardan bunu görebilirsiniz, medical park'ta başörtüsüyle eleman çalıştırılır (sakın bunu eleştirdiğim düşünülmesin), türkiye hastanesi'nin kantininde ashab-ı kiram kitabı ücretsiz dağıtılır, sahiplerin tarzını çalışanlarda görebilirsiniz, ibadetlerini yapma fırsatları verilir, kıyafet prosedürlerinde uzun kollu giyinebilme, başörtüsü takabilme vs. gibi serbestlikler vardır.

    gaziosmanpaşa hastanesi ise belirttiğim örneklerin tam zıt kutbundaki bir hastanedir. sanırım sahiplerinin daha atatürkçü, laik, daha fazla cumhuriyetçi, ulusalcı vs. (nasıl tanımlarsanız artık) kesimden kaynaklanmasından dolayı başörtüsü ile çalışan personel yoktur, başörtüsünü kurum dışında takan, fakat çalışırken başı açık çalışabilecek kişiler dahi işe alınmaz. örneğin bir hemşire başörtülü, fakat çalışırken başı açık çalışabiliyor diyelim onun kurumu dışarıda da temsil ettiği düşünülür, hastaneye yönelik bu algı yaratılmasın diye (tabi ki bu açık edilmeden, çaktırılmadan) kişiler reddedilir. bu konuda çok katı bir tutumu vardır.

    kesimlerin tanımlanmasını tamamen basite indirgeyerek söylüyorum tabi, yoksa kimsenin kimseden daha dindar olduğunu, kimsenin kimseden daha fazla cumhuriyetçi olduğunu iddia edemem, sadece böyle söylersem sanırım daha net kafalarda canlanır.

    buradan çıkarılacak sonuç ülkenin hastanelerinin bile bir kesimi temsil ettiğidir. tabi hasta ayrımı yapılmaz asla, sen ondansın ben bundanım demez hiçbir hastane, herkese eşit yaklaşılır, fakat bu durumu bilen hastalar kendi tarzlarına göre hastanelerini seçerler.
hesabın var mı? giriş yap