• trt'nin tek kanalıyla hakimiyet sürdüğü yıllarda milyonları ekran başına bağlamış zengin ve yoksul dizisinin rudy jordache'i. 1947 doğumludur. ben zengin ve yoksul'a yetişemediğimden kendisini david morse ile birlikte remus ve romulus adında iki cia ajanını canlandırdıkları brotherhood of the rose adlı diziden ve kariyerinin ilk zamanlarında çevirdiği tüm zamanların en kanlı westernlerinden biri olan soldier blueisimli filminden tanırım. arada sağda solda gözüme çarpar başka filmleri evdekiler "aa rudy jordache" falan der. ben de vasat oyunculuğunu görüp neden hayatını tv filmleri ve dizilerinde tükettiğini anlarım.
  • ya$landikca iyice bi cekici olan adam. cildi cicek bozugu(buyuklerimiz boyle tanimlar) gibi olmasina ragmen hastasiyim, ama daha fazla ya$lanmasin, dikkat etsin azcik.
  • bu adamın birde 'tender is the night' diye bir dizisi vardı.
    cocuk aklimla seyretmistim de oynadigi karakterin naifligine asik olmustum.psikiyatrist bir adami oynuyordu,kadin hastasiydi tedavi ederken birbirlerine asik olup evlenmislerdi.sonra kadin iyileşince ayrilmak istedi.peter strauss'un giderken kadina bakisini hala hatirliyorum.
  • özellikle 1970'ler ve 1980'lerde daha ziyade televizyon dizileri ile ünlü olmuş, eskilerin yakışıklı abi kontenjanındaki underrated kalmış jönlerden birisi. 1990'lar boyunca da tv filmlerinde boy göstermişti. bir zamanlar trt'de de gösterilen brotherhood of the rose isimli casusluk ve drama temalı mini dizisini hatırlıyorum ki senaryosu ve kurgusu yanı sıra oyunculuklarıyla bugün gösteriliyor olsaydı hayli ses getirirdi. hakkında bu kadar az şey yazılmış olmasına da şaşırdım.
hesabın var mı? giriş yap