• öğretmenlerine "iki puan vermediğiniz öğrenciye bir günde bir maaşınızı ödeyince anlayacaksınız" cümlesini kuran bir çırak hayatta tek gayesi para kazanmak olan ilim irfan nedir bilmeyen kendini geliştirmek ile kendine birşeyler katmanın ne denli değerli olduğunun farkında olmayan insanların yanında yetişen bir evlat.

    ilgili video
  • iki puan verse sanki doktor olacak yapraam.. çocuk sevgimin mına koydu bu tiktok nesli.
  • o iki puanı hak ederek alacak zekaya sahip olsaydın şu an orada olmazdın, haddini bil, denilmesi gereken çırak.
  • o 2 puan vermeyen öğretmen, bundan 10 sene sonra da 'öğretmen maaşları yetmiyor, geleceğinizi biz yetiştiriyoruz :((' diye ağlarken, bu çocuk gerçekten de gelen öğretmenin bir maaşını alıp gönderecektir.

    siz aklınızca tamirciyi, sıvacıyı, boyacıyı ezdiğinizi sanın, günün sonunda bu babalar sizin aylık maaşınızı cebine koymuş, 2 bira alıp evinde keyfine bakıyor olacak.

    hahaha şu ekşisözlük öğretmenleri yok mu; hemen mesajla taciz etmeye başladılar bile. gözünüz kaldıysa tamirci olun arkadaşlar. bırakın bu kıskançlığı.
  • öğretmen sendeki cevheri görmüş olmalı ki, 2 puan vermeyerek sanayiye yönelmişsin, ne güzel. herkes akademik olarak ilerlemek zorunda değil. mesleğinin tadını çıkarmana bak sen. ama tatlı ve komik bir video olmuş, tebessüm ettirdi. çok da duyar kasmamak lazım.
  • sınıfta kalmanın olmadığı sistemde sınıfta kalmış gibi konuşan çırak.
    değil iki puan otuz puan verilse bile bu video gene çekilecekti.
  • icra ettiği mesleği yeterince iyi yaparsa bir nevi ilim irfan sahibi olacak ve kendine çok şey katacak çıraktır. bunlar haricinde bir de bunca şeyin üzerine bahsettiği gibi para da kazanırsa değme onun keyfine. kınayan herkes de sanki ilim irfan için okumuş.
    videodan gördüğüm kadarıyla da konuşan çocuk, ama metin yazarı ve yönetmen ustası.
  • çocuk gayet haklı niye zorunuza gidiyor herkesin amacı rahat yaşamak maddi sıkıntı yaşamamak vs. değil mi
    amcamın oğlu ile aynı yaştayız ortaokuldan sonra okumadı sanayide çalışmaya başladı
    bense okudum iyi bir üniversitenin iyi bir bölümünden mezun oldum
    şu anda 2 kere evlendi bo?andı 3. evliliği yaptı gayet mutlu 2 evi bir arabası var türkiyenin neresine gitse ertesi gün iş ba?ı yapar
    benim sadece dandik bir arabam var sadece ev almak ise bu saatten sonra hayal gibi
    kafası benden çok rahat iş derdi yok bi kere
    ılim irfan nedir bilmeyen yazmıs bazi cahil arkadaşlar -net ile girilen apartmandan bozma universiteler mi ilim irfan katıyor yoksa intihal ile öğretim üyesi olanlar mı
    edit: @gnt e hatırlattığı teşekkür ederim amcaoğlu ?u an eyt den emekli oldu benim ne zaman emekli olacağım belli değil ölmezde yaşarsam 60 şu an sanırım
  • (bkz: youtube) insanlar yavaş yavaş kendi işlerini yapmayı öğreniyor abim ya, sen çok umutlanma.
  • tamam o zaman, ona iki puan bana beş puan, şuna 10 puan ver gitsin. sınav filan yapılmasın, okulun önünden geçen diplomasını paket yaptırıp gitsin.
hesabın var mı? giriş yap