• maalesef vefat etmiştir.
  • dün erivan'da düzenlenen cenazesinde çekilen görüntüleri izliyordum. işte papazlar dualarını okudu, tabutu mezara sarkıttılar ve üstüne toprak atmaya başladılar derken birden bire çok derinden, içli bir müzik sesi gelmeye başladı. herhalde görüntülere sonradan eklenmiştir diye düşünürken kamera, mezardan uzaklaşıp cemaatin en arkasında duduk çalan yedi gence yöneldi. duduk sesi zaten yaşayan adamı öldürür; hele ki bir de cenazede çalınması....

    bahse konu görüntüler için şu vidyonun 9:30 ncu saniyesinden itibaren başlıyor.

    ve duduk deyince elbette (bkz: civan gasparyan)
  • şimdi öğrendim öldüğünü, yazdıkların çok şey öğrendim ben.

    toprağı bol olsun.
  • facebook profilinde paso asala militanlarını ve talat ve cemal paşaları şehit eden teröristleri öven şerefsiz tekidir. gebermiş olduğunu ekşisözlükten öğrendim...
  • gündem müsaitken kendisini "hocalıda öldürülen sivillerin, kaçmayın emrine rağmen kaçmaya çalıştıkları için, azeri askerleri tarafından öldürüldüğünü" söyleyecek kadar orospunun çocuğu bir yaratıktı kendisi.
  • ölmesine şu azerbaycan'in işgal altındaki karabağ'i kurtardıktan sonra konvoylar halinde geri dönen ermenileri göremediği için üzüldüğüm şerefsiz başıdır.
  • youtube gibi sitelerde röportajları hala mevcut olan meczup mevta.

    fesli tırlak mısıroğlu dengi bir tip, bahsi geçen röportajlarda ne arşivler ne de diğer kitaplarda bahsi dahi geçmeyen şeyler sallamış işin kötüsü sözlükte cirit atan asala kafalı tipler de bu sarsak tipi lider veya kanaat önderi bellemiş söylemlerini buraya taşımışlar hatta hala da taşıyorlar.

    * ermeni ırkının
    dünyada 16 büyük imparatorluk kurduğunu, bilinen tüm coğrafyalarda egemenlik sürdüğünü, neredeyse tüm bilim adamlarının ermeni olduğunu, coğrafi keşifler de dahil medeniyet yolculuğunda tüm buluşların ermeniler tarafından insanlığa kazandırıldığını, iğne iplik tekstil moda dahil giyim kuşam mevzularını ermeni terzilerin icat ettiğini aksi halde tüm insanlığın hala muz kabuğundan etekler giyeceğini, hala sofralarda olan neredeyse tüm yemek tariflerinin ermeni ustaların eseri olduğunu, kahve/cafe kültürünün bile ermenilerden çıktığını, * 6000 yıllık çin devletinin hala geçerli ve uygulamada olan ticaret kurallarını, ipek yolu dahil ticaret rotalarını o dönem kendilerine önderlik yapan ermeni tüccarların öğrettiğini söyleyecek kadar uçuk bir tipten bahsediyoruz.

    şöyle de bir saçmalık var, ab ülkelerinde zırvaladığı konferansların neredeyse hepsi ya kürt ya da alevi dernekleri tarafından organize edilmiş.
    merak eden açar bakar, konuşmacının arkasındaki fonda organizasyon yapan derneğin logosu kılı tüyü var.
    iyi güzel dayanışma iyidir tabi ama bu konferanslarda kendisini dinlemeye gelenlere de ağır hakaretler suçlamalar var, "öz benliğinizi kaybettiniz ermeni/süryani tiplerdiniz ama asimile edildiniz, size okuma yazmayı bile biz öğrettik, tabaktakini avuçlayarak yemek yiyen canlılardınız acıdık üzüldük insanlık dersi verdik ama bize ihanet ettiniz, tehcir sonrası topraklarımıza çöktünüz bu sayede zenginleştiniz" vesaire bir ton suçlama var.

    ne kadar tanıdık dimi, sözlükte aynı bu ağızdan konuşan hesaplardan kaynıyor, tevekkeli değil bu hesapların kaynakları bu sakız makız gibi tipler miş..
  • kendisiyle görüşen armenak taçyıldız tarafından türkçe yayınlarında, konuşmalarında kendini sosyalist gibi gösterirken ermenice konuşmalarında ırkçı, anti-komünist ve yahudi düşmanı olduğu ifşa edilen politik aktivist.

    ırklararası evliliğe yaklaşımı:

    https://youtu.be/nrw9ecggsys

    daha fazla bilgi için:

    https://m.youtube.com/@armenolog/videos
  • ermeni soykırımı iddialarını jön türkler ve ittihat terakkinin önde gelenlerin yahudi ilan ederek tamamen yahudilerin üstüne yıkan politik aktivist aman ha milli görüşçüler duymasın hahaha.
hesabın var mı? giriş yap