• gün itibarıyla açtığımız, anarşiye yakın düzeyde kuralsız denebilecek özgürlük alanının sağlandığı, taşşak ağırlıklı geyiğin döndüğü ancak herkesin kendi amacı doğrultusunda kullanabileceği, genellikle geceleri dönen ve internet üzerinden yayımlanan skype görüşmelerinde tabuların yıkıldığı, gösterişçi ve sığ vasıfsızlardan arındırılmış, tamamen reklamsız ve hiçbir kâr amacı güdülmeyen, şeftalisi bala benzeyen ve ballı şeftali seven insanların buluşma noktası olan mikroblog sitemizdir; bekleriz. şuraya linki de koyayım da kolaylık olsun: https://seftali.me/
  • üslup itibarıyla taklit falan yok ama netice itibarıyla uzun süredir ekşi sözlükle haşır neşir insanlar tarafından kurulduğu için benzerlikler ve esinlenmeler olması doğaldır.

    profesyonel bir girişim değil, hazır skriptle yapılmış amatör bir çalışma. başlangıç sürecinde bazı yerlerinde saçmalıklar, çalışmayan butonlar, bug'lar, anlamsız hata mesajları ve türevleriyle karşılaşılması da bence aynı şekilde olağan.

    çöpçatanlık gibi bir amacımız da yok ama site üzerinden tanışıp kaynaşmak isteyen olursa kimse de engel olmaz diye tahmin ediyorum. maksat muhabbet.
  • twitter benzeri ilginç bir platform. kendine has jargonları var. bazen çok eğlenceli olabiliyor. ayrıca ilginç bir şekilde sitede direksiyonal doğal seçilim uyguladıklarını söylüyorlar. bu şeftalinin tadı farklı.
  • canımız cicimiz guzelim sitemizdir amatörluklerimizle ve disi erkek ayrimlarimiz ile gayet mutluyuz sizi de bekleriz.
hesabın var mı? giriş yap