• barcelona alt yapısında koreli messi olarak anılan 1998 doğumlu gencecik oyuncu. koreli olmasına rağmen şu performansı bana kaptan tsubasa ozora'yu hatırlattı. henüz 14 yaşında olmasına rağmen barça forumlarında adı hayranlıkla dile getiriliyor. yolun, bahtın açık olsun çocuk.
  • kuzey korelidir.
  • messi'nin klonlanmış hali. la masia dna kopyalamayı mı buldu nedir.
  • 1 yil once, 13 yasinda iken la masia'ya giris yapmis gelecegin yildizi. fc barcelona gozlemcileri ilk olarak guney afrikadaki bir turnuvada farketmisler bu genc kardesimizi. soz konusu turnuvadan sonra real madrid, borussia dortmund ve bayern munih kuluplerinin de genc yildizi istedigi biliniyor, ancak o la masia futbol okulunu tercih etmis.

    su siralarda cadete b (14-15 yas) takiminda oynuyor. normalde cadete a, juvenil b, juvenil a sirasiyla her yil bir takim yükselmesi gerekirken boyle anormal cocuklar soz konusu ise ve bu performansla devam ederse/edebilirse daha hizli bir sekilde yukari cıkabilirmis. bu sistemde fazladan bir takim uste cikan son futbolcu jean marie dongou imiş.
  • efsane bir gole imza atmış genç yetenek.

    şuradan izlenebilir: http://www.cnnturk.com/…diz-adayindan-maradona-golu
  • bu oyuncunun videosunu izlerken şans eseri fark ettiğim bir durumdur. şimdi bunlar sanırım u-14 gibi bir şey oluyorlar. bacak kadar bir şeyler çünkü, ama üzülerek söylüyorum ki; bir atağa kalkmışlar yani bizim 3 büyükler birleşse o kadar güzel hücüma kalkamazlar.

    gavurun veletleri bile bizim süper ligde ilk 3'e oynar lan.
  • 6 ocak 1998 doğumlu. real madrid istemiş kendisini fc barcelona'dan. youtube'de videoları var. güney koreli. santrafor. 173 cm. sözleşmesi 30 haziran 2019'da bitiyor. çok acayip, çılgın oynuyor.

    (bkz: la masia)
  • fc barcelona'nın 19 yaş altı takımında top koşturmakta olan* 17 yaşındaki güney koreli hücum oyuncusu.
  • 2018 asya oyunlarında fark ettiğim genç yetenek. çocuk bayağı koreli messi olarak anılıyormuş zamanında ama olmamış.

    yine de kendisi 1998'li, gelecek sezon 22 yaşına girecek. messi olamasa da, hala umut var bence. asya oyunlarında güney kore kupayı kazanmışsa heung min son ile beraber bu çocuk sayesinde.

    toplam 5 maç ve 308 dakika süre içerisinde fırsatçılığını, şut yeteneğini, hızını, ve çalım yeteneğini gözler önüne sererek tam 4 gol kaydetti.

    şu an italya ikinci liginde hellas verona'da bulunuyor, bu sezon onun için skor açısından çok iyi geçmese de süper ligdeki üç büyüklerden birine gelse patlama yapacakmış gibi duruyor.

    sana güveniyorum minik koreli çocuk.
hesabın var mı? giriş yap