• ayrıldığını telgrafla bildirmek te bu yöntemlerden birisidir. genelde aldatan sevgiliye yapılması farzdır, şarttır, tereyağlıdır.
  • hem aldatır hem de aldattığınız kişinin tesadüfen ayrılacağınız sevgiliyi aramasını sağlarsınız.daha alçakça bir yöntem düşünemiyorum.
  • sevgiliden askerde iken ayrılmak....çok koyar insana.

    fevzi: alo .. aşkım senden ayrılıyorum.
    hande: nasıl yani...ama neden?
    fevzi: ben yüzbaşıya aşık oldum...o yıldızları..o...konuşamayacağım..elveda
    hande: alçaaaak !
  • - güzel oluyor değil mi bu gezimiz nurgül? (phhh) birazdan da mariana cukuru'nun en dip noktasına varacağız. (kıhkıhkıh)
    - evet güzel; ama benim için daha çok "ilginç" diye tanımlanabilir. yani taa izmir'den çıkıp buralarda nükleer denizaltıyla okyanusa dalmak filan, aşırı gibi geldi.
    - yoo bence hiç de aşırı değil, senin için her şeye değer. (yaa aşırı öyle mi? beklee sen bir sözlük yazarının hayalgücünün ne kadar "aşırı" olabileceğini göreceksin birazdan!)
  • kişiliğinin parçası olan şeyleri öne sürmektir, ki buna halk arasında hakaret diyoruz. bunu yapan insanın sözlerine dikkat etmek gerekir, onun kişiliği ilgili bilgi verir çünkü bunlar*. ama bu saatten sonra intikam almayı da düşünmüyorsa kişi, ne yapsın onunla ilgili bilgiyi, o ayrı mesele.
  • sizi çok seven ve ayrılmak istemeyen birinden ayrılırken seni seviyorum diyerek ilişkiye nokta koymak.
    a-ayrılmamız lazım.
    b-neden ama ben ayrılmak istemiyorum. çok seviyorum seni.
    a-bende seni seviyorum ama bitti. bir daha görüşmeyelim. hoşcakal.
    bu durumda "b" kişisi beyin damcıklaması geçirir. "neden o zaman neden neden neden" sorularıyla kendini boğar, nedenler içinde kafayı yer.
    öldürmeyen ama süründüren bir final.
  • "senden daha zeki, daha yakışıklı, daha bilmemne birini buldum bitti bu ilişki" deyip bir de o sırtını dönüp giderken sırtına ekmek bıçağı saplamak. son kısım epey alçakça işte. bundan daha alçakçası yine bunları dedikten sonra pipisinden tavana asıp kulaklarını farelere yedirmek. ya da testereyle kovalamak filan. görüldüğü üzre epey eğlencelidir.
  • durup dururken mesaj atıp "üzgünüm her şey bitti..beni arama" demek..telefonlara çıkmamak...karşı taraf ilişkinin bittiğine mi yansın, bulamadığı nedene mi yansın.

    edit: yok başıma gelmedi böyle bir şey.
  • - dün babam öldü ve bana son sözü, gözdeyle evlenme oldu. üzgünüm gözde babamın hatırasına saygısızlık yapamam.
    - ama baban beni daha tanımadıki neden böyle bişey desin.
    - rüyasına girmişsin mübarekin, ah ah! ne muhterem insandı.
    - aaa! şu baban değil mi? evet evet o, hani babanın son vasiyetiydi.
    - ya diyorum ya mübarek insandı, bak öteki dünyadan bizi gözlemeye gelmiş. çarpar şimdi o adamı. hadi canım, hadi anam, hadi gözde, hadi..
hesabın var mı? giriş yap