• baktınız olmuyor, yürümüyor artık, heyecan kalmadı. sevgiliyle buluşmaya giderken ayaklarınız geri geri gidiyor. ayrılmak istiyorsunuz ama bir türlü yapamıyorsunuz, kıyamıyorsunuz ya da bir takım sebeplerden ötürü terk edemiyorsunuz. işte böyle durumlarda, yani siz ayrılamıyorsanız, sevgiliyi kendinizden soğutup onun sizi terk etmesi opsiyonunu kullanabilirsiniz.

    peki nelerdir sevgiliyi kendinden soğutmanın yolları? en etkili olanlarından birini örnek vereyim: halk içinde kendinizi, dolayısıyla da onu küçük düşürün. halk içinde, bir yerde oturup bir şeyler içerken mesela, dalmış gibi yapıp burnunuzu karıştırın, osurun, geğirin. bunu çeşitli lokasyonlarda tekrarlayın. fikir babası için: (bkz: the pick)

    tabi bir de şu var: (bkz: ilişkilerde burun karıştırma eşiği) bu eşik zaten aşılmışsa, siz muhtemelen evlisiniz. üstüne üstlük insan içinde karşılıklı burnunu karıştırabilen, osurabilen iğrenç bir çiftsiniz. almanya'ya gidin de bravo desinler*
  • üç kelimeyle halledilebilecek bir iştir:

    (bkz: seni sikmek istiyorum)

    hala soğumadıysa kaç hacım o kişinin yanından, tutar o seni siker!
  • sevgiliden sevgiliye değişen yollardır.

    bir örnek verelim:
    ayrı dünyaların insanı imajı çizmek güzel bir soğutma yöntemidir. bir süre sonra "ben bunun dünyasına gidemiyorum, bu benim dünyama gelemiyor, ayrı dünyalardayız canım" diyerekten sevgili soğuyabilir.
    ama yok çok ısrarcı, inatçı ya da algılamasından problem varsa soğutma işi farklı bir yol alabilir.

    başka bir örnek:
    ilişkinin yarını yokmuş gib davranmakta bir yoldur. zira bir süre sonra insan yarını olmayan bir şeyle uğraşmak istemeyip soğuyabiliyor. tabi bu konuda da ısrarcılar, inatçılar ve algılama zorluğu yaşayanlar çıkabilir.
  • ilgi milgi gosterin, agzinin icine bakin, cok ciddiye alin, bas taci edin; bak nasil ayaklari kicina vura vura kaciyor. insanlarin yuzde doksani boyle olduguna gore sizin sevgilinizin de bu yuzde doksanlik paydaya giriyor olmasi sanirim ayni sekilde yuzde doksanlik bir ihtimal -ya da matematik ozurlu bir yazarin basindan gecenler.
  • sürekli eski sevgilinizi ve bir zamanlar onunla yaşadığınız güzel günleri anlatın, 3 vakte kadar sevgiliniz sizden soğuyacaktır. hatta normal bir insansa soğumakla da yetinmeyip terk edecektir.
  • iyilik, güzellik, değer bilme. soğutur.

    sıcaklık için sürt(ün)me yolunu kullanabilirsiniz, saçlarından tutup tercihen pürüzlü bir duvara, burnu duvarla temas edecek şekilde.
  • başka birisini bulun ve hatta o başkası bi akrabası ise combo etkisi yaratır sonuca daha çabuk ulaştırır.bu yöntem bizzat üzerimde test edilmiş olup başarısı klinik deneylerle kanıtlanmıştır.
  • - sevistikten hemen sonra uzerine gazete kagidi ortmek. esin kaynagim pilav sogutma prosedurum.

    - yuksek yuzey alanina sahip bir uzvuna bir fan baglamak. esin kaynagim hararet yapan arabam.

    - kendisinin uzerine comlek malzemesi (kil, toprak vs.) surmek, yalniz dalip sevgilinin disini sirlamayin sakin. terleyen sevgilinin harareti comlegin disina cikacak ve icten ice soguyacaktir. esin kaynagim ghost filmi. patrik swayzi

    - en iyi fikrim: buyuk bir yuzdesi su olan sevgiliyi sogutmak icin kendisine kirkpinar pehlivani gibi yuksek miktarlarda basinc uygulayin. bu esnada sevgilinin hacminin degismemesine ozen gosterin (patlatmayin). uygulanan yuksek miktarda basinc hacim sabit tutuldugunda sevgiliyi donma haline yaklastiracak yani kendisinin su molekullerini sogutarak, hali hazirda olan suyun genlesmesini saglayacak ve uygulanan basinci dengeleyecektir. esin kaynagim: buzdolabim
  • burası eski aşkımla gözgöze geldiğimiz yer modunda gezin. her yerden her ortamdan eski sevgililerinizle ilgili yaşanmışlıklara dair anlamlar çıkarın. yattığınız, öpüşüp koklaştığınız kadınlarla/erkeklerle görüşün hatta onları ortamınıza davet edin. eski sevgililere dair tüm anıları ortalığa saçın ve sevgilinize başkalarının bu tip konularda yorum yapmasına izin verin. ama tüm bunlardan sonra arkanızı kollayın. *
hesabın var mı? giriş yap