• gaziantep’in en küçük sma’lı bebeği efnan aydoğan sizden gelecek tırtıllarla(yardım) , kelebek olup uçmayı bekliyor.lütfen küçük yavrumuzu görmezden gelmeyin.kasları eriyip bu hastalık onu ele geçirmeden efnan’ın kelebeği olun.

    https://www.tiktok.com/@smaefnanaumutol
    instagram @smaefnanbebek
    valilik onaylı hesap
    tr840001200936900066000012
    efnan aydoğan halkbank

    edit: kampanya tamamlandı , küfür edenler üzülebilirler.
  • destek verilmesi gereken kampanya.
  • (bkz: up)
  • bir test yapmadan kuzenlerini pompalayanlara benden zırnık çalışmaz.
  • çok geçmiş olsun ama bir çocuğun deneysel tedavisi icin milyonlar harcanacak yerde o parayla kurtulma şansı yüksek olan çocuklara yardım etmek gerektiğini düşünüyorum.
    ayrıca testi var her şeyi var, yaptırsaydınız.
  • yıl olmuş 2023 hala test yaptırmadan hangi akla hizmet hastalıklı çocuk dünyaya getiriyorsunuz.

    artık bu kampanya saçmalıklarının önüne geçilmeli.
  • yani bir de en küçük yazmışlar... yani ne gerek var? demek ki büyüklerinden ders alınmamış.
  • valla beni ister kinayin, ister eleştirin ama bu kampanyalara ben hiç güvenmiyorum. bir süre once sma'li bebeği için para toplayan bir ailenin bu paraları yediğini, oto galeri açtığını okumuştum.

    devlet gercekten tedavi edeceğine inansa bence bu tedavi ücretini karşılar ama muhtemelen deneysel ve garantisi olmayan bir tedavi olduğu için karşılamıyor.
  • öncelikle çocuğunun canı için çabalayan anne babayı eleştirecek değilim fakat şimdi bu ne güzel ablacım? 50 milyon tl ve kesin çözümü olmayan bir tedavi. bu paralar keşke önleyici olarak başta kullanılsa. testler yapılsa, böyle bir hastalık hiç olmasa böylece tedavisine de gerek olmasa.

    dediğim gibi acılı anne babayı eleştirecek değilim ama bu böyle gitmez. ayrıca bu kamuoyu ne garip şey lan? hadi giysinin modası olur, telefonun modası olur falan da hastalığın modası olur mu? tedavi için paraya ya da organ bağışına ihtiyaç duyan tonla insan var fakat her yerde sma konuşuluyor. neyse ben yine de acılı anne babayı eleştirmem.

    (bkz: dedikodu yapıp neyse dedikodu yapmayalım diyen tip)

    inşallah çocuk iyileşir ne diyim.
  • 10 yıl önce olsa elimden geldiğince yardım ederdim. ancak son 3-4 yıldır sma bu kadar gündem olmuşken hala test yaptırmadan çocuk sahibi oluyorsa insanlar hiç duygu sömürüsü yapmasınlar.

    çocuğun suçu ne diyeceksiniz. evet o çocuk günahsız ama hangi birisine yardım edeceğiz. test ile öngörülebilen ve pek tabi önlenen bu hastalığın tarih olması lazım. ama bana (bize) bir şey olmaz kafasında herkes.
hesabın var mı? giriş yap