• 28 nisan 1988 doğumlu washington üniversitesi pivotu. 2007 nba draftında greg oden'in ardından 2. pivot olarak seçileceğine inanıyorum. hiç bir şeyi harika yapmayan ama herşeyi becerebilen bir oyuncu. defansif yönü özellikle blok yeteneği kısıtlı ama kendini geliştirmeye açık.
  • greg oden'dan sonraki 2007 draftinin en iyi pivotu olduğu söylenene gelen basketbolcu. beyazdır efendim, dolayısıyla atletik falan değildir*, uzaktan bakınca bildiğin odundur, kalastır. ama çok iyi bir top hakimiyeti ve pas yeteneği vardır bi pivot için, post-upları, üç saniye içinden potaya yönelişi falan da takdir edilir, yine de çok bir şey beklemeyin, gücü fiziğine uyumsuz, atletik olmayan, çabuk olmayan, nba'ye henüz pek hazır sayılamayacak düzeydedir. 10 ila 15'den seçilecek gibi.
  • 2007 nba draftinda sacramento kings tarafindan 10. sirada secilen pivot. bakalim bo$ bir beyaz uzun mu yoksa sacramento'nun ikinci brad miller'i mi olacak.
  • brad miller klonu olarak basketbol hayatına başlayan bu genç, memleketi seattle'a ve çocukluğunda hayranı olduğu seattle supersonics efsanesine saygı göstergesi olarak deplasmandaki oklahoma city thunder maçı öncesinde yeşil-sarı-beyaz takım elbisesi ve supersonics logolu kravatıyla salona girmiştir. alkışlıyoruz..
  • nba 2k11 sayesinde tanıştım bu amcık ağızlıyla. abi diyecektim aslında ama aynı yaştayız piç ile. amına koyduğum aldığı her topu mutlaka potaya atıyor ve atışların %90ı olumlu sonuçlanıyor. ulan ortalama altı bile diyebileceğim bir pivot, adam sırtına aldığı adam kim olursa olsun, mesafe kaç ayak olursa olsun, çok rahat şut atıyor. yetmiyor, seken topları smaçlıyor, savunmada önüne geleni geri yolluyor. lan bu kadar izliyoruz nba, ben bu adamı nasıl göremedim yau. bir de takım arkadaşı var, holiday amcığı. herifin hızı kaç ise artık, her şeyi 99 olan adamımla herife yetişemiyorum. tüm bunlar altı üstü pro seviyede oluyor ya, daha da bir şey demiyorum. kesinlikle nba'nın en iyi pivotu.
  • arn tellem'ın menajerliğini yaptığı center.

    (bkz: wasserman media group)
  • gasol kardeşlerle beraber, nba'in en iyi pasör uzunlarından. bir uzunda hem bu kadar iyi saha görüşü, hem de istediği yere doğru anda doğru pası verebilme yeteneği nadir bulunan şeyler. uzun mesafe şutu zaten iyiydi, bu sene post oyununu da geliştirmiş buldum. her takıma lazım.
  • geçen sene toplamda 3 adet üçlük atan bu herif, bu gece 2 tane üçlük salladı bile.
  • sezonun ilk maçında nuggets'a karşı benchten gelerek 2 tane üçlük ile 16 sayı, 12 ribaunt, 2 asist, 2 top çalma ve 5 blok ile oynayan basketbolcu. en önemlisi de rakip farkı eritmeye başlamış ve yakalamak için zemin kollarken yaptığı bir orta mesafe şutu, bir asist ve bir blok olmuştur. maç kopmuştur.
  • 3 istatistikteda kariyer rekorunu kırmıştır bugün
hesabın var mı? giriş yap