• george lucas'in bircok kereler yaptigi aciklamalara bakilirsa muhtemelen cekilmeyecek olan episode. keza 8 ve 9 da tabii...
  • lukeun mara jade ile evlenmesini, imparatorun* yeniden dogusunu vs. anlatacaktir eger cekilirse. bir ihtimal ismi star wars 7: reborn olabilir. yardimci erkek oyuncuyu kyle katarnin rolunde gorebiliriz.
  • luke skywalkerin, darth sidius'un clone'nuna yenik düşüp dark side geçecegi ama daha sonra onu bir daha yenip kurtulacağı, yavin 4 isimli gezengendeki eski bir tapınağı yeni jedi akademisi kuracağı, mara jade ile evleneceği, vesairelerin olacagı bölüm.
  • star wars episode vii $eklinde yazilmadigi icin sahteligi direk belli olan hede.
  • varolmayan bir olgu.

    star wars'un yedincisi olacak bir kitap veya yazılı hikaye henüz mevcut değildir.

    yazılan romanların tamamı filmlerin sona ermesinden sonra yazılmıştır.

    sadece alan dean foster'ın siplinter of the minds eye adlı kitap, yazarın empire strikes back'i izledikten sonra acaip gaza gelmesi üzerine yazılmış ve unofficial bir star wars kitabı olarak yayınlanmıştır. ancak timothy zahn'ın meşhur üçlemesi yayınlanıp da extended universe oluşunca official bir hal almıştır.

    george lucas extended universe'ü yani kitap serileri ve çizgiromanların oluşturduğu dünyayı kendi filmlerinden farklı tuttuğunu birçok röportajında belirtmiştir.
    bu nedenle yazılan hiç bir kitabın iki trilojinin de devamı olduğu söylenemez. ayrıca lucas extended universe'e büyük olçüde ihanet sayılabilecek harekette bulunmuştur. boba fett'in klon olması, bu kadar çok otunun bokunun gözükmesi bunların arasında sayılabilir. hatta c3po'yu anakin'in yapması, anakin'in isa modeli güç tarafından yaratılmış olması extended universe'in annensini babasını çok kötü şeetmiştir.

    son olarak lucas star wars serisinin devamını çekmeyeceğini ve büyük bir bencillik örneği göstererek kendi yarattığı dünyayla kimsenin oynamasına izin vermiyeceğini dolayısıyla yakın arkadaşı steven spielberg'ün bile yeni bir star wars çekemeyeceğini açıklamıştır. devamını çekmesi üstüne gelen baskılara ise: "bu yeni filmler beni çok yoruyor eskisi kadar genç değilim ve gücüm yok. bir üçleme daha çıkartamam" cevabını vermiştir.
  • george lucasin bir gun cikip "valla, bana kalsa sitseler cekmezdim ama kizim cok istedi, ne yani, su dunyada bi tanecik kizim var. onu da kiracak diilim ya" seklinde verecegi demecten sonra cekimlerine digital bir studyoda baslanacak olan film.
  • 2007 yılında(tesadüfe bak sen) gösterime girecek olan filmdir.

    filmin konusu kısaca şöyle:

    amidala, luke'un ölümüyle sarsılır ve mersin'de geneleve düşer.
    obivan hortlar, yoda ile birlikte amidala'yı keraneden kurtarmak için dünya'ya gelirler. darth vader ise bu durumu çoook önceden haber almıştır. zaten genelevin bir numaralı müşterisidir. günün birinde darth "ulan ben bu karıyı eve atsam ya" der kendince. amidala'yı yüksek miktarda para karşılığında kapatıp death star'a kaldırır. yiyip içip seks yapmaktadır amidala ile.

    haluke skywalker(luke skywalker'ın gayrımeşru çocuğudur) ise bu durumu yoda'dan öğrenip hırslanmış genç bir evladımızdır. haluke'un üçündeki kini kontrol edebilmesi için yoda ve obivan birlikte eğitimci olmaya karar verirler.

    haluke, yoda ve obivan bu amaçla konfederasyon'un izve, ücra bir gezegenine giderler. lakin gittikleri gezegen, galaksi çapında ünlü bir kerane olmuştur(tesadüfler silsilesi resmen). burada asıl amaçlarını unutan üçlü, kendilerini uyuşturucu, seks ve rock'n roll'a verirler. amidala frengiden ölür. yoda ismini değiştirip roccoda olur. obivan ve haluke ise cinsel kimliklerini kaybedip partner olurlar. george lucas ise, servetini aktarıp durduğu isviçre bankalarının kasalarında yer kalmayınca türkiye'de bir banka açar. adını da timar bankası koyar. gökten üç elma düşer, üçü de sekip obivan'ın dübürüne kaçar.
  • george lucas'in hicbir zaman cekmeyecegini soyledigi filmdir bu. cekilirse bile, artik mara jade mi ilah olacaktir, solo'nun cocuklari mi kahramanlik yapacaktir, the new republic ve jedi academy nelere girisecektir, yuuzhan vong olayi ne zaman baslayacaktir, bilinmez. bilinen tek birsey olur ki, expanded universe'deki bircok sacmaligin, star wars gibi bir efsaneyi bok edecegidir.
  • (bkz: star wars 7)
  • hiç çekilmeyecek film. george lucas'a yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre; lucas "dünyayı kurtaran adam varken niye yeni bölüm çekelim. burada yapılmışı var." diyerek milli gururumuz cüneyt arkın ile fiyat konusunda anlaşmaya çalışmaktaymış.
hesabın var mı? giriş yap