• --- 2x19 spoiler --

    türünün son örneği olan yaratık, palpatine denen orospu çocuğu yüzünden öldürülürken gözlerim doldu. mükemmel müzik ve harika animasyon resmen king kong'un öldüğü sahneden daha dokunaklıydı.

    ey palpatin senin ben ananı sikeyim ! midikloryanlarının, force'unun amına koyim ! hem öldürüyorsun psikopatça hem de klonlanması için emir veriyorsun. nasıl bir orospu çocuğusun lan sen ?

    --- 2x19 spoiler --
  • --- 03x07 spoiler ---

    sonunda birisi* qui-gon jinn'i anmıştır.

    --- 03x07 spoiler ---

    ayrıca senaryoda veya kurguda ciddi bir kısır döngü oluşacakmış gibi bir his var içimde. seven samurai, king kong, ödül avcılığı furyalarından sonra avatar örneği çıktı şimdi de.

    ek olarak; çoğunluk ahsoka tano'nun seriden nasıl ayrılacağını merak etmişken, üstelik ikinci sezonda ahsoka iyice konu dışı kalmışken üçüncü sezonda tekrar bu karaktere ağırlık verilmesini anlayamadım.

    tabi, her hafta yeni bir star wars bölümü izlemenin verdiği huzurla böyle atıp tutuyorum. ben memnunum yani.
  • serideki bir takım tutarsızlıklara ya da hikaye boşluklarına, özellikle de bölümler arası olanlara, online comic serisi ile açıklama getirmeye çalışmışlar. her bir issue, iki bölüm arasında yayınlanıyor dolayısıyla birlikte takip etmekte fayda var, çizimler oldukça başarılı, hem de ücretsiz.

    not: ilk defa okuyacaksanız ya da henüz güncel bölüme ulaşmadıysanız uyarayım, verilen link latest issue'yu açıyor, menuden season 1'i seçip baştan başlayın.
  • jediların saçma sapan bounty hunterlara karşı force kullanmayarak bizleri çıldırttıkları dizi. tamam diziden öyle çok bir beklentimiz yok sadece o ara dönemin detaylarını izlemek istiyoruz ama force kullanmak için karşınıza binlerce droidin çıkmasını beklemeyin.

    ayrıca 3. sezondaki ahsoka'nın yeni kıyafeti şahane olmuş.
  • klon savaşları sırasında olan olaylar hakkında bir çizgi dizi. kardeşim ne klon savaşlarıymış, illa bi obi-wan anakin olacak diye başka era seçemediler noluyorsa şu aptal filmlerin arasında geçiyor. filmler kendi başlarına zaten harikalar, illa araya birşeyler sokuşturmaya gerek yok, star wars evreninden herhangi bir zaman seçip kendi özgün hikayesini yaratsa daha güzel olurdu kanımca. (bkz: kotor)

    edit: sonradan aklıma geldi. bu kadar küçük yaşlara hitap etmesine de gerek yokmuş bence dizinin. sw hayranlarının az çok yıllanmış olduğu bir gerçek, her ne kadar genç sevenleri olsa da.
  • onaconda farr'ın tekrar dahil olduğu bölümde * hikayenin akışından bağımsız olarak işliyormuş gibi ama bir önce ki bölümde * miina bonteri'nin yanına gizlice giden padme amidala'ya ahsoka tano eşlik ediyordu ve büyümüş serpilmiş bir haldeydi. ama onaconda farr'ın öldüğü bölümde tıfıl bir padawandı. biraz saçmalamışlar velhasıl bu bölümde...
  • --- spoiler season 3 episode 12 ---

    asajj ventress, obi-wan ve anakin'e aynı anda force grip yaptı son bölümde. jedi'ı iyice göt oğlanı yaptı artık senaristler. kesin sithler yazıyor.

    --- spoiler ---
  • 3. sezon 12. bölüm; jedi - sith dövüşünden sıkılan benim için tüm sezonların en iyi bölümü olmuştur. asajj ventress önce iki jedi'yi force griple sonrasında aynı anda 4 çapulcuyu yine force griple darma dağın etmiştir. ilk defa bir jedinin bir sithi şamar oğlanına çevirmesine içim acıdı.

    ccc asajj reis ccc

    ayrıca bu bölümde jedi ustası ky narec te gösterilmiştir.
  • 3sezon 13. bölüm ile asajj ventress hayranlarını zevkten 4 köşe etmiştir 14. bölümü acilen beklemekteyiz henüz dooku ile işi bitmedi ventress'imin.
  • s03 e13;
    asajj ventress gibi karım olsun savage opress gibi oğlum olsun galaksinin amına koruz, valla bak...
hesabın var mı? giriş yap