• sonuna kadar katıldığım, fikret orman'ın açıklaması.

    "‘statta bira serbest olsun’

    her zaman söylüyorum statlarda hafif içki satılmalı. biz statlarımızı taraftarı çekebilecek yerler haline getirmeliyiz. bizim taraftarımız maç öncesi çarşı’da içiyor stada öyle geliyor. aynı şey f.bahçe ve g.saray için de geçerli. oysa taraftarımıza stadımızda light bira satabilsek istenmeyen olaylar da olmaz. istanbul’daki şampiyonlar ligi finali’nde bira serbestti ve hiçbir olay yaşanmadı."

    kaynak
  • ayık kafayla insan taklidi yapamıyor taraftarların çoğu, kötü sonuçlar doğuracak değişiklik.
  • stadyumların yanına basketbol salonlarında da serbest olması gereken uygulama.

    zira beşiktaşım parkede ayık kafayla çekilmiyor :(
  • her maç 1 2 kişi taşkınlık yapar onun da bir etkisi olmaz. fiko kesinlikle haklı.
  • fikret bey herhalde söylesem mi söylemesem mi diye tereddütte kaldı, malum siyasi havadan çekindi ki "light bira" satmayı önermiş. light bira ney yav? üstelik sadece futbol maçlarında değil sportif amaçlı inşa edilmiş hiçbir yerde alkollü içki satışı yapılamıyor. yani maça değil stadyum konserine gittin, yine stadın içinde içemiyorsun. dışarıda abuk subuk fiyata kutu bira satan elemanlardan veya büfelerden filan alıp stadın kapısına atıyor, öyle içeri giriyorsun. basketbol izlerken de içemiyorsun vs vs. iyi olmuş söylediği tabi de bi şey yapacaksanız tam yapın bu nedir böyle biblo kırdığı için annesinden saklanan çocuk gibi.
  • hakemlerin kafasına bozuk para yerine kahverengi efes şişesi yemesi ile sonuçlanacak olay.
  • türkiye'yi batı standartlarına yaklaştıracak uygulama önerisi.

    batıda bir çok statta bira serbesttir.

    ama burası batı değil, islamofaşist bir orta doğu diktatörlüğü. o yüzden çok beklersiniz.

    türk futbolu da her orta doğu islamofaşist diktatörlüğünde olduğu gibi, geriler.
  • of of linke yeni tıkladım. küçük bey erdoğan övgüleri ardından çarşı'ya sallamış ve gezi'de "çok da masum olmadıklarını" söylemiş. çapı çeperi belli insanlardan bahsettiğimizi bazen bir anda unutuveriyoruz. o da benim eşekliğim olsun.

    "gezi’de her kesimden insan bir araya geldi. oradaki topluluk kendisine itici bir güç arıyordu. çarşı bu rolü üstlenerek ön plana çıkınca siyasi bir ortamın içine çekildi. siyaset benim işim değil. yargılanmada biz kulüp olarak çarşı’nın ne karşısında oluruz ne de yanında. tapelere baktığınızda yapılan bazı şeylerin de çok masum olmadığını görüyorsunuz"
hesabın var mı? giriş yap