• ne iş yaptığı ve ekonomik krize rağmen bu paranın nereden geldiği herkesin aklında soru işaretleri oluşturan kızdır.

    ortalama üstü bir üniversitenin endüstri müh, ekonomi, işletme, bilgisayar müh (women in tech) gibi bölümlerinden mezun olmuştur. büyük şirketlerde mail atmak ve a noktasından b noktasına gitmekten sorumlu olduğu bir pozisyonda çalışmaktadır. problem çözme yeteneği zayıftır ve aslında tek katma değerli yeteneği iyi denebilecek seviyede ingilizce bilmesidir. kuvvetli muhtemel ailesinden birileri koç, sabancı veya ernst&young gibi şirketlerde iyi bir pozisyondadır.

    konuştuğunuz zaman çok yoğun olduğundan şikayet eder.
    gerçekte ise evli, çocuklu kel ekip arkadaşı tarafından taşınarak iş hayatına devam eder.

    instagram profilinde la sagrada familia önünde çekilmiş fotoğrafı vardır.

    ekonomik krize karşı dimdik ayaktadır. 1200 dolar maaşı ile fıldır fıldır dünyayı turlar.
  • hayatını güzel yaşayan kızdır...

    gezmek istediğiniz zaman planınızı da güzel yaparsanız cok pahalı bir zevk olmadığını görürsünüz
  • tek kuruş birikmişi yoktur. sıkışırsa orijinal daddy'sinden ya da değiştirilebilir daddy'lerinden ister. evlenirken her şeyi karşıya kilitler. ama önce karşının da bundan şikayet etmeyecek bir profil olduğundan da emin olur.
  • neden bize vermiyorlar yazalım artık abi. dürüst olalım, mert olalım.*
  • premium eskorttur.

    bilindik hikayeyi koyayım yanlış anlaşılmayayım;

    uzun süredir görüşememiş iki hanım arkadaş yıllar sonra bir misafirlikte karşılaşınca sohbete başlamışlar. hal hatır sorduktan sonra biri diğerine, "senin cin gibi bir kızın vardı, ne oldu, okudu mu, senin kız şimdi ne yapıyor?" demiş.

    “vallahi ne olsun kardeş, işte biliyorsunuz işe girdi geçen sene; başını kaşıyacak vakti yok garibimin. ilk başlarda geceleri fazla mesai yapıyordu, sonra hafta sonları da çalışmaya başladı. patronu onu çok ama çok sevmiş, her işi ona veriyormuş. derken ankara seyahatleri başladı. patron nereye, bizim kız yanında oraya. paris seyahatleri filan derken baktılar bu iş böyle olmayacak, patronu bir de ev tuttu. sonra daha fazla yorulsun istemedi, artık işleri evden yürütüyor benim kız. deliler gibi çalışıyor evladım.”

    sonra dönüp aynı soruyu o diğerine sormuş: "eee, senin kızın ne yapıyor?"

    kadıncağız da şaşkınlık içinde, "vallahi bizimki de orospu oldu, ama ben senin kadar güzel anlatamıyorum" diye cevap vermiş.
  • 2019/2020 yılına kadar çevremde/tanıdıklarım içerisinde pek çoğu olan insanlardır. *

    şimdilerde eski video/fotolarla idare ediyorlar. ekonomi düzelirse kaldıkları yerden devam edecekleri de neredeyse kesin olan insanlardır.

    o değil de nasıl bir hayatınız var sizin be kardeşim! hani ananız, bacınız, kuzenleriniz falan nasıl insanlar! hayatınızda neler gördünüz, nasıl bir çevrede büyüdünüz ki böyle bir şeyi bambaşka yerlere/şeylere bağlayabiliyorsunuz insan gerçekten hayret ediyor
  • kültürsüzdür. gezmiş olmak ve sosyal medyada paylaşmak için boş gezer. bu modellerden herhangi bir alanda hobisi olan veya herhangi bir altkültüre hakim olanına rastlamadım. 40 yaşını geçmiş bekar veya erkark/kocasından ayrı geziyorsa zaten ruh hastası motorun tekidir.

    bazı orospu çocuğu şirketler de bunları çok seviyor bu arada. donanımlı adam yerine böyle kaşarize tugay istihdam edip bol para veriyorlar.
  • yönetim kadrosundan, yatırımcılardan sponsoru olan kızdır.

    10-15 bin lira maaşla her akşam bir kokteylin 300-500 lira olduğu yerlerde nasıl takılıyor? her hafta sonu çeşme'de, kuşadası'nda 5 yıldızlı termal otellere gidip nasıl kalıyor?
  • geçimini baba bank'tan sağlayıp, kendi kazandığını çatır çutur ezen kızdır.
hesabın var mı? giriş yap