• buyuk oglum elini halojen lambaya yapistirdiginda, takim elbisesiyle motorsikletine binip, acile gelip, oglumun pansumanini yapmaktan cekinmemis bir sahis olmakla beraber, inanilmaz becerikli bir estetik cerrahtir. acibadem hastanesi'nden ayrildiktan sonra, harvard, nyu, u. of maryland gibi kurumlarda estetik ve rekonstruktif (?) cerrahinin duayenleri olarak bilinen doktorlarla calismalar yapmis, sonra da istanbul'da ps. clinic'i kurmustur. sahsen tanidigim bir cok hastasi, yaptigi sanati ove ove bitiremez, "ressam gibi ameliyat yapiyor" dedirtir, bir de dunya tatlisi bir karisi ve tam yemelik bir oglu vardir. unutmadan, bahman guyuron yontemi ile migreni ameliyatla %90 tedavi eder, ki bu tarafi da pek bilinmez...
  • web sitesinde kadınlara kaşlarını yere paralel şekilde ve kısacık almaları gibi akıllara zarar tavsiyeler veren insan. neymiş, modellerin kaşları böyleymiş. kendisine gelenler hep birine benzeme meraklısı, yakından bir tane model görüp makyajsız iğrenç görünümlerinin farkında olmamış çirkin yaratıklar olduğu için herkesi öyle sanıyor galiba. her yüze yakışan şeyler farklıdır, yapaylığın da alemi yoktur, tek tip olmanın lüzumu yok.
  • galatasaray lisesi'nde voleybol oynadığı yıllarda, kızların gözdesi sörfçü bir abimizdi. ne zaman tıbbı kazandı, biraz çekmişti kendisini sanki hayattan. başarı basamaklarını bir bir tırmanmış, harvard üniversitesi'nden gelen teklifi redderek burada kalmayı seçmiştir. bu arada abisini daha sık görüyoruz sağda solda, bilemediniz beyaz camda.
    (bkz: saruhan doğan)
  • türkiye'de nip tuck olsa teoman doğan'ın başrolde kendini oynaması gerekirdi. elleriyle adeta bir kişiyi baştan yaratibilecek kadar maharetledir. bu yüzden de türkiye'nin en iyi estetik cerrahı derken asla durup düşünmem.
  • yüksek öğrenimini ve plastik cerrahi ihtisasını marmara üniversitesi tıp fakültesi'nde yaptı. asistanlığı sırasında mikrocerrahinin babası sayılan dr. buncke'nin yanına, san francisco'ya gitti. mikro cerrahi eğitimini bu klinikte tamamladı. ihtisası sırasında anatomi çalışmalarına ağırlık verdi ve marmara üniversitesi'nin anatomi kürsüsünde doktora yaptı.

    2002 yılından sonra maltepe üniversitesi ve kadir has üniversitesi'nde ingilizce anatomi dersi verdi. teoman doğan halen anatomi alanında akademik çalışmalarına devam ediyor.

    ilk uluslararası makalesini asistanlığının ilk yılında yazdı. cerrahi eğitimi sırasında sayısız mikrocerrahi, el ve rekonstrüksiyon ameliyatı yaptı. birçok deneysel ve klinik çalışma yaptı ve bunları uluslararası makale olarak yayınladı. ihtisasını dünyanın en çok yayın ve araştırmaya sahip asistanlarından biri olarak bitirdi.

    başvurduğu harvard, new york university gibi bir çok amerikan üniversitesinden davet aldı. 2002 yılında endoskopik kozmetik cerrahinin kurucusu dr. ramirez'in yanına, baltimore'a gitti.

    aynı yıl cleveland'da estetik burun ameliyatlarında dünyanın en iyilerinden sayılan dr. guyuron'un yanına gitti. burada da birçok estetik operasyona katıldı. özellikle burun ameliyatlarında en son gelişmeleri inceledi. aynı zamanda dr. guyuron'un geliştirdiği yeni bir teknik olan migrenin endoskopik cerrahi ile tedavisi üzerine çalıştı.

    ihtisası sonrasında acıbadem hastanesi'nde göreve başladı. bu hastanede iki sene çalıştı. sayısız estetik ve rekonstrüktif ameliyat yaptı.

    alın teri değil, http://www.uzmantv.com/…uzmani-op.-dr.-teoman-dogan adresinden copy+paste yapıldı.

    aynı adreste kendisinin burun estetiği, göğüs büyütme, göğüs küçültme ve liposuction konularında bilgilendirici videoları bulunmaktadır.

    http://www.uzmantv.com/konu/burun-estetigi
    http://www.uzmantv.com/konu/meme-kucultme
    http://www.uzmantv.com/konu/meme-buyutme
    http://www.uzmantv.com/…osuction-yag-alma-ameliyati
  • gerçekten iyi bir cerrah olduğu söyleniyor. genel anesteziyle dudak büyütmeyi normal bir istek olarak kabul edebiliyorsa, anında kapısındayım.
    tabi yağların erimeyeceğinin garanti olduğu teknolojinin çıkmasını sike sike bekliyorum. hayat çok zor.
  • birkaç sene önce belgesel projem için gerçekleştirdiği estetik ameliyatları fotoğraf çekme fırsatım olmuştu. ameliyat sırasında alet kullanmak yerine çoğu işlemi elleri ve parmakları ile yapması dikkat çekiciydi.

    ameliyat esnasında da esprileri ile de ortama sempati katan iyi ve esprili bir doktor.

    ayrıca, estetik doktorlar için parmak boyu uzunluğunun ameliyatlar sırasında çok önemli bir detay olduğunu öğrenmeme vesile olmuştur kendisi.
  • hakkinda kotu yazi yazinca, yaziniz nedense ucuruluyor. bizzat yasadim.

    lutfen biri bana teoman dogan hakkinda yasadigim berbat seyleri burda anlatinca neden yazilarimin silindigini aciklasin.

    simdi anladiniz mi niye hep guzel yorum yapilmis kendisi ile ilgili?
  • empati duygusundan yoksun, fazlasıyla tok, hastası ile bilgi paylaşmayan eğer kuzu kuzu bıçak altına yatacaksanız gidebileceğiniz bir doktor. soru sorulmasını pek sevmiyor kendileri.
  • kendisiyle ilgili kötü yorumlarımın burdan uçurulduğu gibi, neden uçurulduğunu sorduğum entry'me devamlı saldırgan kişilerin mesajlarını alıyorum. birileri, artık bu doktorun kendisi midir, yakınları mıdır, bu insanlar her kimse, burdan bana ne yaşadığımı sorup, sonrasında da "o dünyanın saydığı bir doktor! hadi ordan!" gibi mesajlar yolluyorlar.

    demek ki yazdıklarım ne kadar doğruymuş ki bundan bu kadar korkulmuş.
hesabın var mı? giriş yap