• artık online sinema eleştirmeni. flash destekli ilk 10 bölümü için şu adrese göz atabilirsiniz:
    http://atomfilms.shockwave.com/…ight/series/critic/

    yeni jay sherman, sinema zevki pek parlak olmayan bir set fıstığını yatağa atmak için zaman zaman boktan filmleri övmek zorunda kalsa da her zamanki gibi formunda.
  • çok eğlenceli bir komedi animasyonu. 90'larda büyümüş insanların alışkın olduğu nickelodeonvari çizimleri var. ren&stimpy, hey arnold vs ayarında. isminden de anlaşılabileceği gibi bir film eleştirmeninin hayatına dair bir yapım. her bölümünde bombardımanı yapılan komik sinema referanslarıyla ana konusunun yanı sıra aynı zamanda güldürüyor. yaratıcıları the simpsons'dan bildiğimiz al jean ve mike reiss. şimdilerde her sene çektiği süper dandik komedi filmleriyle insanın içine gına getirmiş olan judd apatow da senaryo yazımına katkıda bulunmuş bir dönem. primus sucks! dercesine ben de the critic stinks! demek istiyorum. her bölümüne youtube'dan ulaşılabiliyor, şiddetle tavsiye edilir.
  • the critic 1994 - 1995 - 2000 yıllarında birer sezon yapan the simpsons dan tanıdığımız al jeanve mike reissin yaratıcılığını üstlendiği bir eleştirmenin hayatını anlatan bir dizi. alıştığımız eski çizgi filmlerin tadında bir yapım. müziklerini hans zimmer ın yapmış olması ayrı güzel. seslendirme kadrosunda yine the simpsons lardan tanıdığımız nancy cartwright bulunuyor. izlenmesi gerken bir yapım. artık böyle çizgi filmler yapılmıyor.
  • ian mckellen (the good liar), gemma arterton (summerland), lesley manville (phantom thread), romola garai (suffragette), ben barnes (westworld), alfred enoch (foundation) ve mark strong (1917) gibi isimlerin yer alacağı uyarlama dönem draması. 1934 londra'sında geçecek yapım anthony quinn'in curtain call adlı eserinden uyarlanacak.

    --- spoiler ---

    ın the film set in 1934 london, mckellen plays jimmy erskine, the most feared drama critic in town—with arterton as nina land, the actress determined to win his favor. when jimmy finds himself in the crosshairs of his newspaper’s new owner, david brooke (strong), nina becomes entangled in a dangerous web of blackmail, deceit and murder.

    anand tucker (hilary and jackie) is directing from a script by oscar nominee patrick marber (notes on a scandal), with production underway in and around london. the film is being fully financed and produced by london-based bkstudios, with owner bill kenwright producing and ceo david gilbery exec producing for the company. jolyon symonds originated and developed the project and is producing alongside kenwright. his company fearless minds is co-producing with tucker’s seven stories.

    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap