• seneler sonra yeniden duffy duck hayranı yapan 2011 yapımı çizgi dizi. ana karakter olarak bugs bunny ve daffy duck var. ayrıca eskilerden hatırladığımız her karaktere de ilerleyen bölümlerde yer verecekler gibi görünüyor. yapım 2011 olunca, lonney tunes da daha önce karşılaşmadığımız laptop, biber gazı gibi güncel öğeleri de espri konusuna dahil olarak görebiliyoruz. yeni nesle hitap etmek için, her bölümde bir karakter rap şarkı söylüyor. rap olayına ilk etapta biraz önyargılı yaklaşsam da, sözler iyi oturmuş, sırıtmıyor ve keyifli.
    http://www.youtube.com/watch?v=vxcjc9e4db0

    özet:güzel olmuş. indir izle, altyazıları da var.
  • dizinin "günümüz dünyasında, bir mahalle" ortamında geçiyor olması the simpsons, family guy ve türevi dizilerin hissiyatını yakalatmış, üstelik bu hissiyatın bugs ve daffy başta olmak üzere, çocukluğumuza damga vurmuş efsane karakterlerle yakalanmış olması (porky pig, speedy gonzales, foghorn leghorn, vb.) oldukça keyifli bir seyirlik durum oluşturuyor.

    sadece, bazı bölüm sonlarında verilen 3d (evet 3d!) w.e.coyote vs. road runner skeçleri, orjinal ile aynı hissiyatı vermiyor gibi geldi... belki de skeçlerin kısalığından, belki karakterlerin 2d iken daha şirin resmedilmiş olmasından kaynaklanıyor ama var böyle bir durum.
  • farklıydı, güzel de başlamıştı, 1 sezon sürecek olması kötü oldu...
  • eski looney tunes çizgi filmleri ile karşılaştırılmadığı sürece oldukça keyifli bir şekilde izlenilebilecek çizgi dizi. 90'lılardan 95'lilere kadar olan jenerasyon daha bir keyifle izler. sonuçta, çocukluğumuz bu çizgi filmlerle geçti.
  • hala devam etmekte olan dizi, izlemesi çok zevkli.
    http://www.imdb.com/title/tt1726839/
  • netflix'te denk gelip izlemeye başladığım çizgi sitcom. daffy duck ve bugs bunny ev arkadaşı olmuşlar.

    bugs tam bir yılmaz*. daffy her zamanki aptal ördek. diğer looney'ler de her bölüm konuk oluyorlar.

    tek sevmediğim kısmı şimdiye kadar bi yerde denk geldiğim deneysel 3d road runner ve coyote kısmıydı. genel olarak eğlenceli olmuş. 20 dk akıp gidiyor. fark etmiyorsunuz bile.
hesabın var mı? giriş yap