• havuzda bogma: kurtulmak istenen sims icin bir havuz insa edilir. halihazirda varsa ne ala. havuza, atlama tahtasi, kaydirak vs. koyarak girisi en cazip hale getirirken cikisi mumkun kilan merdiven ortadan kaldirilir. yuzmeye bayilan zalak sims havuza dalar, yuzer yuzer, yoruldugunda cikacagi bir merdiven olmadigindan hakkin rahmetine kavusur.
  • sehir akimina maruz birakma: bozuk televizyonu sims kisiye tamir ettirmeye calismak. kesin bir yontem olmasa da, elektrik akimina kapilarak vefati beklenebilir.
  • yakma: simsinizi ister ocakta yemek pisirirken, isterseniz somine atesinde oldurebilirsiniz. yine kesin bir cozum olmasa da, ihtimali guclendirmek icin sims kisiye yemek pisirmeyi ogretmemeli ve sims evine yangin alarmi takmamalisiniz. cikan yangini sondur cocugum dendiginde, simsin alevler icinde kalmasi ve kule donusmesi muhtemeldir.
  • ayni yöntem etrafina duvar cevrilerek de uygulanabilir
  • simlerin etrafına dört duvar çekilir, ya da girdiği odanın kapısını silersiniz... oyunu hızlandırarak oynarsınız... sim ölür siz de yeni bir sim yaratıp hakkın rahmetine kavuşan simin süper evine yerleştirirsiniz... bir de the sims'de ben çocuk öldürmeye kalkışmıştım, mike tyson'ın dahi bir türlü giremediği bu odaya, trt 4 konserlerindeki solist kılıklı bir bayan çok rahat girdi ve çocuğu yetimhaneye götürdü... sanırım bir bug, bilemem.
  • şöminelerin altı dahil her yer duvardan duvara olmayan halıyla* kaplanır, şömine yanınca odanın tamamı alev alır. oyun kendini kaybeder, bilgisayar yeniden başlar...pek güvenilir olmamakla birlikte en brutal yöntemdir.

    ama bayağı oldu, sallıyor da olabilirim.
  • evin tuvaleti ve duş almaya yarayan alet edevatı satılır. sim altına ede ede kendi pisliğinde boğularak ölür.
  • oyunu hızlı modda oynadığınızda seneler çabuk geçeceğinden eceliyle ölmelerini beklemek.
  • babam kızkardeşimin* vurdulu kırdılı, vahşet dolu oyunlar oynadığını görünce kendisine midtown madness'ı uygun görüp almıştı. sonra yayaları öldürmeye programlı bir halde araba kullandığını görmüştük kendisinin de sonunda the sims almıştık gidip beraber ki o sıralarda on yaşının baharında olan kızkardeşimin ruh sağlığı daha fazla hasar görmesin; evde sakin sakin takılsın diye. ama sonradan farkettik ki çocuklarla uğraşamayacağını anladığı vakit, bahçesindeki muazzam havuza bu çocukları sokuyordu. sonra eşya satın alma moduna geçip, havuzun merdivenlerini satıyor ve haliyle çocukların patır patır can cekişerek ölmelerini izliyordu. artık başka çare bulamayıp kendisinin bu bastırılmayan öldürme isteğini en azından oyunlarla tatmin etmesine izin verdik de ailede kimse ölmedi.
hesabın var mı? giriş yap