• (bkz: rambo okan)
  • hakikaten futbol`dan teknik manada anlamam
    ama 11 kasım 2011 türkiye hırvatistan maçı bana gostermistir ki;
    ali agaoglu
    eger hedef guus hiddink e alternatif ise ali agaoglu dur
    serefsizim ali agaoglu daha kotu yonetemezdi takimi.

    dusuniyorum da ali agaoglu nun turk futbol milli takimina teknik direktor olmasi
    neden olmasin bu saatten sonra.
  • (bkz: jose mourinho)
  • (bkz: yilmaz vural)
    (bkz: #26116593)
  • şenol güneş'in son trabzonspor macerasını gördükten sonra tabiki şenol hoca.
  • (bkz: yılmaz vural)

    başka da götü yiyip kasımpaşa'dan, eskişehir'den, kayseri'den milli takıma oyuncu çıkarabilecek yok şu memlekette.

    gazı da verdi mi adamsanız oynamayın, fatih hoca 1 yılmaz 2.
  • turk milletinin her daim yumurta gotunde gezmeye alisik bir toplum olusu, takimi, oyuncuyu her daim diken ustunde tutabilecek, otoritesini, istediklerini oyunculara yansitabilecek potansiyeli ele alindiginda yucel ildiz ve tolunay kafkas isimlerinin cok ta yabanci gelmedigi oneriler toplulugudur bunlar!

    yazarin yegane sicisi: yuzel idiz kim lan, ildiz olmasin o?!
  • acil durum hocası (bkz: christoph daum)

    kanımca abdullah avcı ya yazık olur eger böle bir teklifi kabul ederse.adam da o yırtıcılık,afedersin o tasak yok sözünü geçirecek.üç maç sonra görevine son verilir bu enkazla basarılı olamayacagı için.
  • yıllardır sürdürmekte olduğum fm kariyerimin tüm ayrıntılarını cv'me eklemek suretiyle yapacağım başvuruyla kendimi öne süreceğim...

    şaka bir yana, bundan sonra milli takımın başına gelecek kişinin yalnızca iyi bir antrenör olması, yalnız taktiksel ya da mental koçluk anlamında iyi bir isim olması yeterli değil. birkaç hafta içinde şike soruşturması iddianamesinin açıklanmasıyla ülke futbolunun daha da büyük kaosa gireceği düşünülürse, futbolu her anlamda çekip çevirecek, çok yönlü, türk futbolunun geçmişine ve bugününe her anlamda hakim, vizyonu geniş bir insanın başa getirilmesi şart. trabzonsporlu olmama rağmen tamamen objektif bir bakış açısıyla yaklaştığımda bu özelliklere en yakın kişinin şenol güneş olduğu kanaatindeyim, ama onun bile teknik anlamda hala bazı zaafları olduğunu kabul ediyorum. bu nedenle bence yapılacak en mantıklı şey, tüm yetkiyi tek bir kişiye devretmekten ziyade herkesin tartışmasız kabul edebileceği, her camiadan önemli isimlerin yer aldığı kulüpler üstü bir ekip kurulmasıdır.

    futbolda olağanüstü bir dönemin başındayız, bunu ancak olağanüstü bir yapılanma ile lehimize çevirebiliriz. futbolcularımız bireysel anlamda iyi isimler, bu jenerasyona yazık edilmemesi en büyük dileğim...
  • en azından 2. maç için acilen

    (bkz: güvenç kurtar)
hesabın var mı? giriş yap