• tskb dir kisaltmasi. babamin emekli oldugu yer olma ozelliginin yanisira, dunya bankasi kredilerini de dagitma meziyetini ve hakkini tasir. borsada islem gorur hisseleri. is bankasinin istirakidir ayni zamanda. fındıklıdadir binasi.
  • calisanlarina insanca davranan az sayıda işyerinden bir tanesi. çalışanlar kaliteli, akıllı ve sakindir. çalışılacak ideal ortam.
  • türkiye sınai kalkınma bankası a.ş.

    http://www.tskb.com.tr/

    (bkz: is bankasi istirakleri)
  • istanbul fındıklı'da mimar sinan üniversitesi'nin karşısında bulunan tek şubeli bir banka.tamamen kurumsal olarak çalışan banka pek çok uluslararası finans kongresine ev sahipliği yapmasının yanı sıra içinde pek çok sektörel yayın bulunan kamuya açık bir kütüphane de barındırmakta.
  • marshall yardimi kapsaminda kimlere kredi verilerek "milli" sermayedar yaratilacagina karar verilen yer oldugu ileri surulen banka.
    2004'un ilk aylarinda, buyuk ortadogu projesi kapsaminda irak ve civar ulkelere de kurulmasinin dusunuldugu aciklandi.
    1950'lerdeki siyah beyaz film, renklendirilerek tekrar gosterime giriyor.
  • (bkz: sykb)
  • ".....1950 yılında dünya bankası'nın desteği ve t.c. hükümeti, t.c. merkez bankası ve ticaret bankalarının işbirliği ile kurulmuş, türkiye'nin ilk özel yatırım ve kalkınma bankasıdır. türkiye sınai kalkınma bankası'nın kuruluş amacı

    türkiye'de öncelikle sanayi olmak üzere bütün ekonomik sektörlerde özel girişimin yatırımlarını desteklemek,

    yabancı ve yerli sermayenin türkiye'de kurulmuş veya kurulacak şirketlere iştirakine yardımcı olmak,

    türkiye'de sermaye piyasasının gelişmesine yardım etmektir.
    tskb, özel sektörün geliştirilmesi amacını;

    uygun biçimde mali destek sağlamak

    danışmanlık, teknik yardım ve finansal aracılık hizmetleri sağlamak
    suretiyle gerçekleştirmeye çalışır.

    tskb, kuruluşundan bugüne kadar türkiye'nin ekonomik kalkınma sürecinin her safhasında imalat sanayii ve mali sektörde birçok ilklerin oluşmasında aktif bir rol oynamıştır. 3500'den fazla şirkete orta vadeli kredi sağlayarak özel sektörün gelişimine önemli bir katkıda bulunmuştur. 1960'lı yıllardan itibaren 100'ün üzerinde şirketin sermayesine ortak olarak finansman sağlamıştır. daha sonra ortağı olduğu bu şirketlerin hisselerini halka satarak bu konuda önemli bir kilometre taşı olmuştur. böylece sermaye piyasalarının gelişmesinde büyük rol üstlenmiştir. 50yıllık bu dönemde temel özelliklerini yitirmeden ayakta kalabilmesinin sebebi, uluslararası düzeyde gelişmeye ve değişime uyum gösterebilmiş olmasından kaynaklanmaktadır. son yıllarda, dikkatini ve gayretini tarihi misyonu içinde yer alan "yatırım bankacılığı"nın geliştirilmesine çeviren tskb, öncelikle evrensel değerler sistemini özümsemiş, gerek iç ve gerekse uluslararası piyasalarda faaliyet alanlarını çeşitlendirerek genişletmiş ve birikimi ile bilgi temelini yüksek düzeylere çıkarmıştır....."

    kaynak (bkz: insankaynaklari com)
  • anadolu yakasında oturan çalışanlarına köprü trafiği çektirtmeyen bankadır, üsküdardan motor kaldırıp, bankanın 2 dakika uzaklığında bi yere servis yaptırır.
  • bankaların bankası olarak adledilen, ve kar eden firmadır.

    kitsch bir binası vardır, içerisinde 80'ler yaşanır.
hesabın var mı? giriş yap