• benim de dün aldığım cihaz. 5ml üzerindeki atomizer likiti su gibi içiyor. onun dışında bir sorun yok. cihaz şık duruyor, pil haznesi mıknatıslı yormadan açılıyor. şarj fena değil bir gün götürüyor rahat vtc6 pil ile. bu arada smok alien aldım ve cihaz elimde kalmıştı. o nedenle bu cihazı aldım.

    önemli düzenleme: dandik likitle kullandığım için sorunla karşılaşmışım. on numara beş yıldız cihaz. smok alien'ı her türlü döver. elinizdekini smok'u satıp almanıza gerek yok. fakat yeni bir cihaz alacaksanız kesinlikle smok yerine vaporesso tavsiye ediyorum. vaporesso her türlü döver.

    bu arada ürünü facebook gruplarından bakıp eminönü'nden elden teslim alabilirsiniz. şarj cihazı ve pil istediğinizi de belirtirseniz onları da internetteki fiyata ya da daha altına alabilirsiniz. bu şekilde kargo ile pil ve şarj cihazı beklememiş olursunuz.
  • yeni aldım kullanıyorum, atomizeri baby beastten daha güzel aroma tadı veriyor gibi geldi. şu an için memnunum. likit akıtmıyor, sıçratma yok. nazar değmesin aman.
  • pili kendi üzerinde şarj edilmesi durumunda ekran üst tarafında ince bir çizgi kalıcı olarak yerleşmekte olan cihazdır efenim. harici şarj cihazı ile şarj tavsiye ediliyor.

    üreticileri, (bkz: smok alien) cihazı almışlar sağına soluna bakmışlar, şunu değiştir bunu ekle bunu iyileştir dediklerinin sonucu ortaya çıkan bir ürün.
  • smok alien'ım ohm değerlerini abuk subuk okumaya başladıktan sonra aldığım kit. henüz atomizerini denemedim. mod olarak hem daha karizmatik hem daha stabil görünüyor. bakalım.
  • smok alien'ınımın yanlış ohm okuma saçmalamalarından sonra kenara attığım için yerine aldığım kit. dizayn, ürün kalitesi, ekran ve stabillik olarak alien'a 5 basar. yanında gelen atomizer de tfv8 baby'e "uu beybi" dedirtir. tfv8 ve cleito exo'dan dolayı dl'den soğumuş biri olarak güzel geldi.

    tavsiye ederim.
  • cuma günü elime geçen, pico ile dönüşümlü kullanmaya başladığım cihaz. bundan sonra mtl için pico+nautilus 2, dl için de bu cihazı kullanmaya karar verdim.

    küçük çaplı bir pil canavarı olması dışında her şey harika gidiyor. tavsiye ederim.
  • drip tip tasarımı çok başarılı bir cihaz. saçma olan şu ki, cihazı tc modunda kullanmak isterseniz coil materyalinin ne olduğu kitapçığında yazmıyor. internetten araştırınca paslanmaz çelik olduğunu öğrenebiliyorsunuz.

    smok tfv8 baby x4 coil cihazın nrg tankı ile tamamen uyumlu. fiyatı da daha uygun olduğu için orijinal coil yerine kullanılabilir.
  • (bkz: #71750614)
  • 1 aydır ve yaklaşık 5000 nefestir kullanmakta olduğum kit.
    e-sigara kiti olarak ilk gözağrım olur kendileri.
    bu konuda cahil birisi olarak yorumlarıma geçeyim.
    pillerimi cihaz kitin şarj kablosuyla dolduruyorum. bu nedenle ekranın üzerinde ince bir çizginin belirmesi sorununu yaşadım. cihaz genelde bütün gece şarjda kalıyor. henüz bir patlama olayı yaşamadım.

    likit olarak ohw my man ve the man kullandım. cihazı ilk aldığımda coil pamuklarına likit damlattim. cihazı soft modda kullaniyorum. halen cihaz ile birlikte gelen 4 gözlü coili kullanmaktayım. birkac gün içinde değiştirmeyi düşünüyorum.
  • daha önce kalem tarzı olanlardan ego aio almıştım. dün vaporesso revenger adlı arkadaş ile karşılaştım ve e-sigaranın mucizesini yeni görüyorum.eğer sigarayı azaltmak ya da bırakmak istiyorsanız kaliteli bir cihaz alın , günde 15 sigara civarı içen ben 2 gündür günde yalnızca 6-7 sigara içiyorum . hedefim 1-2

    edit: 2 ay oldu alalı , şu an arada bir elime alıyorum :(
hesabın var mı? giriş yap